• 瀏覽: 12,568
  • 回覆: 37
  • 追帖: 1
原定今晚(5日)進行攪珠的第123期六合彩,累積多寶高達9,846萬餘元,馬會為讓大家有更多時間下注,故將該期六合彩延後至周四(7日)晚開奬。

這次如想成功命中1.4億元頭獎,看來應秤先偏細分子,皆因回看近四期攪珠結果,便會發現七個開獎號碼的總和呈大、細輪流開格局,故上期加起來為195開大,可見今期應輪到偏細冧巴發威。這次揀選心水靚碼時,一於朝該方向埋手應有着數。

最近15期之內,當中只得第109期未見1字頭雙位數現身,其間它們更於第113、116及121期每次至少開三個,正處旺勢當然不能輕視,不妨向10至19範圍打主意。

至於早前曾落空多期的10,近日卻在第112、115、119及121期四度攪出,表現明顯轉好之餘,這個藍波亦試過隔一期露面,至今又一期未見值得秤先。

此外,根據今年已完成的開獎結果顯示,10原來跟16最合拍,兩者至今已六度同期齊開,而最近一次相同情況則在第119期出現。

再加上16剛於對上九期共開三次,同樣有近績支持切勿錯過,計落今鋪揀10及16做雙膽,話唔埋可提高中獎機會呢!

https://hk.appledaily.com/racing/20191105/L4BKILP7GO73GZJM7L366437FE/

不論政見, 馬會既錢就係大家既錢
真係買定離手啦!聽日就開啦

光顧香港 時代廣場
希望D差人叔叔唔好封左個馬會佢啦,比條生路香港人啊

引用:
原帖由 hanabi221 於 2019-11-6 08:39 AM 發表
希望D差人叔叔唔好封左個馬會佢啦,比條生路香港人啊
關警察乜野事?你驚就叫d人唔好圍馬會就啱!

六合彩
有無人中,邊個知?

外國中大獎,要登報,見樣……

我中左頭獎,拿1億出來,捉暴徒

中左, 我請全香土食牛雜. 

香港歷史上過億頭獎, 一係半注中, 一係兩三注瓜分, 想一注獨得, 發下夢就得

引用:
原帖由 ken_tso 於 2019-11-6 12:54 PM 發表
我中左頭獎,拿1億出來,捉暴徒
你出一億,叫曱甴張大口!

我想中,我好想中
但係比我窮,比我需要中嘅人有好多
又但係結果中嘅人,會係比我有錢好多嘅有錢人

黑警就是暴徒

引用:
原帖由 hanabi221 於 2019-11-6 08:39 AM 發表
原定今晚(5日)進行攪珠的第123期六合彩,累積多寶高達9,846萬餘元,馬會為讓大家有更多時間下注,故將該期六合彩延後至周四(7日)晚開奬。

這次如想成功命中1.4億元頭獎,看來應秤先偏細分子,皆因回看近四期攪珠結果,便會發現七個開獎號碼的總和呈大、細輪流開格局,故上期加起來為195開大,可見今期應輪到偏細冧巴發威。這次揀選心水靚碼時,一於朝該方向埋手應有着數。

最近15期之內,當中 ...
所有以上分析都係錯覺嚟, 因為六合彩係隨機架, 之前嘅攪幾多, 都唔關下次事

引用:
原帖由 樓下謝皮的盡頭 於 2019-11-6 09:45 PM 發表
黑警就是暴徒
咁應該叫解放軍出動射暴徒
橫掂都係黑警黎姐

引用:
原帖由 qiqi2010 於 2019-11-6 12:03 PM 發表
低概率事件, 仲係好好上班。
大陸人嚟!!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]