• 瀏覽: 3,444
  • 回覆: 31
+2
正呀, 由得班曱甴話警暴咪警暴, 我地係打黑記, 係打黑2員, 犯法要你教? 你吹得我地脹咩死曱甴。

天理循環 報應不爽..通街打人..打車...

牛頭, 馬面做嘢呢>>>>>

早有預言

曱甴終須街上喪
暴徒必將槍下亡

引用:
原帖由 behappy1997 於 2019-11-6 10:39 PM 發表
早有預言

曱甴終須街上喪
暴徒必將槍下亡
有班前線警員都明事理, 但總係有班傻下傻下仲同D曱甴講道理, 講法治。我而家就係犯法打你班黃屍暴徙呀, 你吹得我地脹咩。

豬隊友設路障阻救護車進入, 害死手足

引用:
原帖由 jasonwtm 於 2019-11-6 11:44 PM 發表

有班前線警員都明事理, 但總係有班傻下傻下仲同D曱甴講道理, 講法治。我而家就係犯法打你班黃屍暴徙呀, 你吹得我地脹咩。
唔講法治講乜?唔同要講手?
暴徒唔想死就唔好做暴徒。曱甴不想死於非命好簡單,不作不死。

引用:
原帖由 behappy1997 於 2019-11-6 11:56 PM 發表

唔講法治講乜?唔同要講手?
暴徒唔想死就唔好做暴徒。曱甴不想死於非命好簡單,不作不死。
講咩撚法治? 班暴徙咁暴力, 好彩班警察無跟D武力指引同克制唔犯法, 唔係就一早比班暴徙打死。

引用:
原帖由 jasonwtm 於 2019-11-7 12:04 AM 發表

講咩撚法治? 班暴徙咁暴力, 好彩班警察無跟D武力指引同克制唔犯法, 唔係就一早比班暴徙打死。
你唔講係你嘅事。警察係講法治的。
對曱甴暴徒建議,係不作不死。死咗就只能說自作孽,不可活。

求生意志仍強?想緊自由西天使?

仲在生?

紅衣賀賀

附件

71226849_10220393673411267_3391188902839582720_n.jpg(56.6 KB)

bkn-20190906224700444-0906_00822_001_03b (1).jpg(41.58 KB)

bkn-20190906224700444-0906_00822_001_03b (1).jpg

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]