• 瀏覽: 18,530
  • 回覆: 122
  • 追帖: 1
+14
立場報,又咪黑報。呀貓呀狗都係記者!

我想問一下暴徒,平時它們設路障封路、有否想過會延誤到別人的急事呢?

引用:
原帖由 zmxncbv91 於 2019-11-5 10:16 PM 發表
【本報訊】最少有六名中學及大學生在上周六(2日)及前日被捕,包括中文大學醫學院有三名學生、浸會大學一名新聞系學生及傳統名校喇沙書院兩名學生。有學生昨發起校園靜坐以示聲援及抗議,今日又發起「和理返學」活動,以步行回校方式表達對警方濫捕及濫權的不滿。

浸大生獲准保釋候查

浸大校長錢大康向學生發信表示非常關注事件,指一名編委會新聞系學生前日在太古城採訪期間被捕,教職員隨即到警署了解,已聯絡涉 ...
事件擬因為爭自由西而出事
據可靠消息指曱甴因分贓問題而出事
由曱甴內幕人事消息透露, 因吸左野出幻覺而出事

引用:
原帖由 index2018 於 2019-11-5 10:09 PM 發表
科技大學 22 歲男生周梓樂,在 11 月 4 日凌晨於將軍澳尚德停車場高處墮下。《立場新聞》...

https://cdn.thestandnews.com/media/photos/cache/mapppp-11_vtp2i_1200x630cropcenter.png

終於有分析,
不過目擊者證供可信性
就要睇返實質證據

*好多都估計,推測,可能
曾經聽到對話

...
名校先至最多曱甴。

大學係黑醫護黑記嘅搖籃!

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2019-11-6 07:51 AM 發表
屈唔到警察推佢落樓,只好話警察阻住救護車啦⋯⋯呢次篇稿好難作呀,老總。
仲要消防唔合作, 話遇到警車嘅救護車, 並唔係救死者嗰架

各位目擊者,記得登記去死因庭宣誓作供,還原事件真相。

引用:
原帖由 L.T.E 於 2019-11-8 10:13 PM 發表

https://youtu.be/87kCJ0wFB4s
我懷疑係呢個人推佢落去
陰謀啲講,暴亂開始沉寂下來,唔想咁快尾聲,唯有聽上頭指示做嘢,殺一兩個手足搞大件事.橫掂錢又袋咗.

引用:
原帖由 index2018 於 2019-11-6 11:38 AM 發表

甲甲手足敢做敢認
》仲唔去自首?
咩netball, parkour咁勁
最慘遇到豬隊友=[
指條路跳落樓×
唔係parkour,係趴街
真係俾豬朋曱友害死~~
可能平時parkour慣以為跳牆好簡單, 點知踏空。。。

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2019-11-6 11:46 AM 發表

有圖
消防講咗, 呢部救護車並唔係救周同學嗰部車

引用:
原帖由 FENFAY 於 2019-11-8 11:05 PM 發表

陰謀啲講,暴亂開始沉寂下來,唔想咁快尾聲,唯有聽上頭指示做嘢,殺一兩個手足搞大件事.橫掂錢又袋咗.
絕對有理由懷疑咁樣做 班黃私無性

引用:
原帖由 csl225 於 2019-11-8 11:05 PM 發表

可能平時parkour慣以為跳牆好簡單, 點知踏空。。。
新聞影到有另一個白衫曱
差d跳埋落去
可惜佢抓到牆邊
周同學少左個伴。

引用:
原帖由 FENFAY 於 2019-11-8 11:05 PM 發表

曱生態圈,曱吃曱
9成似比手足推落去

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-11-5 10:38 PM 發表
我只見到曱甴堵路,阻礙救護員到場救援
咪係,講真咁夜又咁亂留喺現場既只會係黃絲

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]