• 瀏覽: 18,544
  • 回覆: 122
  • 追帖: 1
+14
立心不良新聞又想轉移視線,信你一成真係西足全程!

屈唔到警察推佢落樓,只好話警察阻住救護車啦⋯⋯呢次篇稿好難作呀,老總。

根本似比自己友害死, 出事唔敢報警, 遲x左先咁大鑊

- d住宅走廊中催淚彈, 又影粒殼又話有燒過既痕跡lor, 今次冇???
- 曱甴好少單拖去掟野, 其他曱甴當時做咩 ???
- 曱甴怕上身唔報警可能係主因之一, 因為樓下一早大抽差佬, 有報好快到
- 科大收攪大改口要低調.......
- 死者(未係)手機應該好多證據........曱甴勇敢去執 (踩到血咪奶)

同行大班科大生,又話同上同落去革命,出左事就扮唔見

引用:
原帖由 index2018 於 2019-11-5 10:09 PM 發表
科技大學 22 歲男生周梓樂,在 11 月 4 日凌晨於將軍澳尚德停車場高處墮下。《立場新聞》...

https://cdn.thestandnews.com/media/photos/cache/mapppp-11_vtp2i_1200x630cropcenter.png

終於有分析,
不過目擊者證供可信性
就要睇返實質證據

*好多都估計,推測,可能
曾經聽到對話

...
係上帝要佢跌咗落嚟㗎

引用:
原帖由 鬼仇 於 2019-11-6 12:12 AM 發表

不嬲都係咁,但就老屈警察
屈得就屈、屈唔到就下次再屈過

引用:
原帖由 實在睇唔過眼 於 2019-11-6 12:32 AM 發表
半夜三更帶個豬咀著件黑衣去停車場
跳得甘過癮Y拿
都話做壞事有天收,就系有人唔信
除左父母,香港地甘忙,鬼得閒可憐你
食花生睇戲,大半人拍哂手掌,抵 L 死
擲汽油彈,出街拆鋪打人,搞人婚禮,壞事做盡
老天爺一計數,即黑訓低 ...
係呀,係上帝要佢跌落嚟㗎

引用:
原帖由 zmxncbv91 於 2019-11-5 10:16 PM 發表
【本報訊】最少有六名中學及大學生在上周六(2日)及前日被捕,包括中文大學醫學院有三名學生、浸會大學一名新聞系學生及傳統名校喇沙書院兩名學生。有學生昨發起校園靜坐以示聲援及抗議,今日又發起「和理返學」活動,以步行回校方式表達對警方濫捕及濫權的不滿。

浸大生獲准保釋候查

浸大校長錢大康向學生發信表示非常關注事件,指一名編委會新聞系學生前日在太古城採訪期間被捕,教職員隨即到警署了解,已聯絡涉 ...
上星期喺灣仔見到黑衣俾警車追,跑得好快丫。
經過5個月練習,香港年輕人體能有明顯進步。
再練多幾個月,應該可以去參加奧運。
應該多謝警察幫佢哋練習,有望真正為港爭光💪

到堅死人.......目擊者要上法庭做證人

希望唔好CU女咁話記錯, 法庭先改口啦

引用:
原帖由 股水西流 於 2019-11-6 08:15 AM 發表

閻王叫你三更死,誰敢留人到五更,比鬼差捉走,仍在扣留階段,一判刑就... 耶穌都救佢唔到
希望佢簽咗器官捐贈卡啦

引用:
原帖由 Colour 於 2019-11-6 08:07 AM 發表
同行大班科大生,又話同上同落去革命,出左事就扮唔見
呢様先最奇,有咩理由跌左落去無人知,班救護話去到附近可以一個人都無!

引用:
原帖由 將軍澳燈王 於 2019-11-6 08:34 AM 發表

呢様先最奇,有咩理由跌左落去無人知,班救護話去到附近可以一個人都無!
有「目擊者」喎,「目擊者」報完警,又睇住警方阻救護到場,但無人理傷者,「目擊者」返屋企

引用:
原帖由 實在睇唔過眼 於 2019-11-6 12:32 AM 發表
半夜三更帶個豬咀著件黑衣去停車場
跳得甘過癮Y拿
都話做壞事有天收,就系有人唔信
除左父母,香港地甘忙,鬼得閒可憐你
食花生睇戲,大半人拍哂手掌,抵 L 死
擲汽油彈,出街拆鋪打人,搞人婚禮,壞事做盡
老天爺一計數,即黑訓低 ...
x2
「目擊者」話傷者著「街坊裝」喎
著黑衣,戴黑口罩(或面罩),咁啱行街經過停車場三樓

引用:
原帖由 宇宙熱情的隊長 於 2019-11-5 23:07 發表

梗係啦!
佢哋啲仔女讀完書之後,唔係做律師,做出嚟社會搵份好工,點會走上條路嗰度掟石。係啲青年人,俾人洗咗腦諗住,出去訂上發洩不滿。如果俾人拉咗,身敗名裂冇曬截圖,另外好似呢個,學生噉樣讀到大學,喺個平臺跌咗落嚟,就算醫返都變殘廢。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]