• 瀏覽: 17,511
  • 回覆: 224
  • 追帖: 2
+11
睇下毒果又點作文先

引用:
原帖由 freemind1 於 2019-11-5 07:27 PM 發表

不如你解吓又話避TG ,但又走近露台位,避TG就走入去泊車車位啦。點解要行去露台?唯一解釋條友要掟嘢落去襲警
警察在地面向停車場的露台位置發射TG,但有人因為想避TG而衝向露台,點解?
因為看似最危險既地方,其實最安全。

瞳孔都放大曬啦, 長痛不如短痛, 拔喉啦😣😣😣!

引用:
原帖由 atkatk002 於 2019-11-6 12:18 AM 發表

警察在地面向停車場的露台位置發射TG,但有人因為想避TG而衝向露台,點解?
因為看似最危險既地方,其實最安全。
即係唔係曱甴話要避TG, 唔通有人要去露台嗅多一啖TG

暴徒下埸

又有藉口搞遊行

引用:
原帖由 毒果愛作文 於 2019-11-5 04:56 PM 發表
RIH, 來生唔好再做曱甴暴徒

加張圖加條片俾大家判斷

影片

昨日(4日)凌晨於將軍澳屋苑停車場墮樓重傷的周姓科大學生,消息指他已經腦幹死亡,正準備拔喉。據了解,警方仍在調查事主為何當晚會出現在出事停車場。

根據出事停車場環境,停車場3樓樓層的其中一邊接壤行人路,而另一邊則是高低相差數米的停車場2樓平台,不排除事主當時記錯方向,向2樓平台的一邊逃跑,跨過欄杆 ...
睇完相片得到以下推斷, 傷者高空擲物襲擊警察…… 失足墮地

要死唔俾佢死咩!
讀到大學都咁蠢冇思想,被人利用,自找的,不要怨人!

自作自受

拔啦/😀
仲等?😃

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-11-5 05:15 PM 發表

曱甴係咁岩有差佬結婚有人攪事, 佢又咁岩係凌晨時份出現係停車場行街姐
咁岩死撚埋。🙄

引用:
原帖由 384 於 2019-11-6 10:04 AM 發表

咁岩死撚埋。🙄
曱甴掟9到成地磚.........架救護車遲左, 擺明整定架la

[quote]原帖由 cpy_728 於 2019-11-5 05:13 PM 發表

你都on9, 就算佢唔係自殺, 都好難說服到點解一個大學生會係凌晨時份出現係停車場行街, 用下腦啦你. [/quo
佢有腦既咩?

又係d無來源消息,作者

死左泛民又有借口搞籌款

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]