• 瀏覽: 17,514
  • 回覆: 224
  • 追帖: 2
+11
引用:
原帖由 cpy_728 於 2019-11-5 05:16 PM 發表

諗都諗到佢去0個到做咩啦, 依家好多香港人為反而反, 民智未開.
見佢班所謂既"朋友", 為x左逃避責任, 亂柒咁d作野出黎轉移視線,
冷血到好能心寒.........

信能錯人, 死不冥目.....落硬18層地獄la

黑醫護填命!

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-11-5 05:20 PM 發表

見佢班所謂既"朋友", 為x左逃避責任, 亂柒咁d作野出黎轉移視線,
冷血到好能心寒.........

信能錯人, 死不冥目.....落硬18層地獄la
今次佢地又有借口仇警

引用:
原帖由 cpy_728 於 2019-11-5 05:22 PM 發表

今次佢地又有借口仇警
曱甴繼續死不悔改.........個報應只會越來越嚴重+利害......

又有得借題發揮搞事,其實曱甴生命力頑強,冇理由咁就...

家人正趕往見最後一面!!

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-11-5 05:24 PM 發表

曱甴繼續死不悔改.........個報應只會越來越嚴重+利害......
我都覺得係, 呢個世界有自然律的

引用:
原帖由 香港進擊的貓奴 於 2019-11-5 05:28 PM 發表

我都覺得係, 呢個世界有自然律的
我唔信教..........但信有報應呢樣野
家下死左咁劑, 曱甴繼續唔x好講事實出黎..........由佢死不冥目lor

班死曱甴一定話係警察做😡大肆破壞😡

引用:
原帖由 毒果愛作文 於 2019-11-5 04:56 PM 發表
RIH, 來生唔好再做曱甴暴徒:')

昨日(4日)凌晨於將軍澳屋苑停車場墮樓重傷的周姓科大學生,消息指他已經腦幹死亡,正準備拔喉。據了解,警方仍在調查事主為何當晚會出現在出事停車場。

根據出事停車場環境,停車場3樓樓層的其中一邊接壤行人路,而另一邊則是高低相差數米的停車場2樓平台,不排除事主當時記錯方向,向2樓平台的一邊逃跑,跨過欄杆,最終墮樓命危。

新聞來源連結:

http:/ ...
廢黑醫

引用:
原帖由 喜歡貓的人 於 2019-11-5 05:32 PM 發表
班死曱甴一定話係警察做😡大肆破壞😡
正常的,繼續跳,訓練上要加強跳樓項目,重心最緊要,一定要腳彎曲落地,保持最強緩衝作用,就算唔得都係放棄相腳,盡量保命。

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-11-5 05:24 PM 發表

絕對係啦, 十一月都不得安寧

引用:
原帖由 peter925 於 2019-11-5 05:37 PM 發表

正常的,繼續跳,訓練上要加強跳樓項目,重心最緊要,一定要腳彎曲落地,保持最強緩衝作用,就算唔得都係放棄相腳,盡量保命。
去中大多加訓練🥶

引用:
原帖由 天外有天s 於 2019-11-5 05:18 PM 發表

點都屈唔到落警察度

而且睇電視所述現場週圍嘅環境情況,危殆者有可能係被人帶到嗰度,然後暗算推危殆者推落去,若係咁,就一定係曱甴同黨暗算佢,然後想屈落警察度 ...
我意思係屈唔到都要搵野黎屈,太子無死人都話死左6件,呢件仆左街等死或等殘廢既曱甴一定俾佢d同類拎黎大造文章或藉d倚出黎搞破壞

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]