• 瀏覽: 17,519
  • 回覆: 224
  • 追帖: 2
+11
引用:
原帖由 ntworks 於 2019-11-5 05:05 PM 發表

1.1米高欄杆,高度超過腰,失足機會好小。
仲有咁闊,失足都冇乜可能跌倒落去

附件

w1920.jpeg-1.jpg(265.81 KB)

佢班"朋友"想追避責任, 所以亂柒咁UP

又話路過又話去攞車........

dllm 咁能賤, 小心收尾果幾年呀

太可惜了,為了什麼而喪生?希望其他人回頭是岸!

引用:
原帖由 ntworks 於 2019-11-5 05:05 PM 發表

意外就係以為唔會發生時發生, 跳時滑一滑腳或“cake”到係有可能,不過只係估計有呢個可能...

點都好, R.I.P.

引用:

以現場環境論,唔係擒出去,似係去欄杆邊掟完野落樓想入番黎,
同樣原則,如同掟汽油彈嗰陣失手燒到自己

便宜左佢, 來生做美國人啦, 唔好來香港!

引用:
原帖由 Peter_H 於 2019-11-5 05:00 PM 發表
呢次好難屈到個受害是自殺
你都on9, 就算佢唔係自殺, 都好難說服到點解一個大學生會係凌晨時份出現係停車場行街, 用下腦啦你.

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-11-5 05:10 PM 發表

擺明以為自己parkour高手, 1野跳落下一層就走得啦
咁高(1.1M)要踩上去先跳到(有鞋印)<===睇金田一

,點解連人婚禮都攪,點解攪到凌晨兩點仲攪,點解去到咁盡。

引用:
原帖由 cpy_728 於 2019-11-5 05:13 PM 發表

你都on9, 就算佢唔係自殺, 都好難說服到點解一個大學生會係凌晨時份出現係停車場行街, 用下腦啦你.
曱甴係咁岩有差佬結婚有人攪事, 佢又咁岩係凌晨時份出現係停車場行街姐

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-11-5 05:10 PM 發表

有說個曱甴以為欄後都係平地,而唔知係直落二樓。欄下高處牆面亦發現奇怪血漬,推測過欄時腳踩空氣,失平衡頭撞高處牆壁,再直落二樓地面。

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-11-5 05:15 PM 發表

曱甴係咁岩有差佬結婚有人攪事, 佢又咁岩係凌晨時份出現係停車場行街姐
諗都諗到佢去0個到做咩啦, 依家好多香港人為反而反, 民智未開.

係又跳唔係又跳,跳之前要捻清楚,唔係所有曱甴都識得飛!

引用:
原帖由 team123456 於 2019-11-5 05:09 PM 發表
你太睇少d死曱甴幻想能力
點都屈唔到落警察度

而且睇電視所述現場週圍嘅環境情況,危殆者有可能係被人帶到嗰度,然後暗算推危殆者推落去,若係咁,就一定係曱甴同黨暗算佢,然後想屈落警察度

引用:
原帖由 siupercy 於 2019-11-5 05:16 PM 發表

有說個曱甴以為欄後都係平地,而唔知係直落二樓。欄下高處牆面亦發現奇怪血漬,推測過欄時腳踩空氣,失平衡頭撞高處牆壁,再直落二樓地面。 ...
都有可能

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]