• 瀏覽: 16,607
  • 回覆: 187
  • 追帖: 2
+11
一名科大生在將軍澳懷疑躲避催淚彈期間,由尚德邨停車場從3樓跌落至2樓,頭部重傷昏迷,消息指他已出現腦幹死亡跡象。據了解,傷者的家屬下午3時許抵達醫院。...

無啦啦去停車場做乜呢...

新聞來源連結:
https://www2.hkej.com/instantnews/current/article/2295339/墮樓科大生據報腦幹死亡

立刻圍醫生護士,交代,點解呀!

引用:
原帖由 露線圖 於 2019-11-5 04:49 PM 發表
一名科大生在將軍澳懷疑躲避催淚彈期間,由尚德邨停車場從3樓跌落至2樓,頭部重傷昏迷,消息指他已出現腦幹死亡跡象。據了解,傷者的家屬下午3時許抵達醫院。...
//static.hkej.com/hkej/images/2019/11/05/2295339_965ff7259d78c320847587223a62bc73_620.jpg
新聞來源連結: ...

想去破壞別人的婚宴?
結果害死自己,咎由自取!
你們班曱甴,經常"私了"香港市民,是時候上天給你們回報了!

呢d曱甴平日滿口仁2

唔知有冇簽左卡, 捐晒出黎幫人呢???

引用:
原帖由 清晨活潑的美人 於 2019-11-5 04:59 PM 發表
心地唔好去搞人害人不成害自己10470470
將軍澳夜媽媽玩灑溪錢........已經邪la
心地唔能好, 邪上加邪

引用:
原帖由 露線圖 於 2019-11-5 04:49 PM 發表

一定有陰謀
仲係唔見得人既陰謀 ...

一路好走......可憐可悲..... 但自己路,自己選...... 

曱甴應該立刻圍醫院要班黑醫黑護交待啦

RIP

引用:

//static.hkej.com/hkej/images/2019/11/05/2295339_965ff7259d78c320847587223a62bc73_620.jpg

新聞來源連結: ...
一早已經有人放風, 黑醫會hea救, 唔會救返醒佢, 就係想利用佢既剩餘價值, 煲大佢

似乎係堅

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]