• 瀏覽: 13,492
  • 回覆: 133
+13
屌毒果去何理活搵人拍片咪得羅,一直都係咁做啦,

如果該車主拒絕提供車cam,車cam無錄影功能或車cam片段經過剪接,示威者會否向該車作出破壞,以示不滿?

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2019-11-5 04:45 PM 發表
「義士」提議直接等車主(見附件:連登),取Cam📽️。

「車主」要比個好反應,否則難免被「私了」🙏🙏
有片都拎去賣比報館賺番幾皮嘢啦

隻飛天曱甴有心找一個沒有CCTV拍攝到的位置去進行襲擊行動, 附近車CAM都應該拍攝不到什麼吧... 除非當事人不小心觸動了某些汽車的攝錄功能...

時代垃圾 曱甴亂港

班人渣暴民學棍烏蠅曱甴冇血性冇人性又兇殘暴戾, 圍毆市民暴打婦孺老人, 四處縱火破壞威脅正常市民生活, 班垃圾人渣真係癲狂失控卑鄙無恥又賤格...

引用:
原帖由 射殺西文 於 2019-11-5 11:16 PM 發表

又唔一定既
有啲車cam熄左火都會照錄
但正路一定係一路錄一路洗
不過算啦
曱甴車都冇
又點會識車cam運作
512卡都頂唔一晚

引用:
原帖由 banzhuchaonima 於 2019-11-5 06:07 PM 發表

有,但係要外來震動激發防盜開啟錄影,除非傷者墮地好大聲,唔係都幾難有停車錄到。
呢度真係有好多小學雞。
遇移動物件即錄影既功能一早好多cam已有,唔一定要地震先有用,就連我99蚊買0個隻小方都有呢個防盜功能啦

引用:
原帖由 palmaxpc 於 2019-11-6 02:38 AM 發表

呢度真係有好多小學雞。
遇移動物件即錄影既功能一早好多cam已有,唔一定要地震先有用,就連我99蚊買0個隻小方都有呢個防盜功能啦
如果移動即錄有用,就唔會有人博長火啦

死不足惜

引用:
原帖由 fff888 於 2019-11-6 02:41 AM 發表

如果車cam係無用,就唔會有咁多人YouTube係咁上車cam直擊為樂啦!

引用:
原帖由 fff888 於 2019-11-6 02:41 AM 發表

部份車CAM本身有電池

引用:
原帖由 fff888 於 2019-11-6 02:33 AM 發表

512卡都頂唔一晚
1080P的話64GB卡大約可以連續錄到8小時
720P錄到成日有多
但內置電池滿電後一般連續只錄到1-2小時

引用:
原帖由 thinkingfact 於 2019-11-5 05:01 PM 發表

原來有玩開parkour
咁都明晒佢做咩跌落去啦
警察應該要查下佢有無隨身CAM

你信班曱甴想還原真相?!

曱甴係要搵邊d車cam影到個曱甴未仆街前掟野,就可以毀滅條cam片證據咋!

一陣呢d證據比警方攞到就無得再屈警察喇。

仆街曱甴!

引用:
原帖由 palmaxpc 於 2019-11-6 02:38 AM 發表

呢度真係有好多小學雞。
多謝指教,閣下應該大學畢業,失敬,下次你自我標註吓,我哋小學鷄揾返同級討論,費事浪費你寶貴時間了。😊

好明顯曱甴想毀滅証據

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]