• 瀏覽: 6,039
  • 回覆: 114
+10
一名印尼女記者Veby Mega Indah早前在灣仔採訪期間疑被布袋彈擊中右眼受傷,她至今仍在醫院留醫,近日她在病床上接受訪問時右眼仍包著...

班黑警又7出國際,衣家經CNN報導到全世界,
現在全球都知道香港班死差佬有幾咁兇殘亂9咁向無辜的人開槍????
已經佢已經盲左一隻眼{成為獨眼龍!下半世到死果日都係咁}
印尼女記者對住鏡頭哭訴:
我唔知會點(I don't know what would happen.)
「我們(記者)不是在戰火區(We are not in a war zone)!

人在做天在看,
報應一定會降臨返班黑警身上的嗎???
好多網民都系咁講,
重話要班死差佬還返隻眼比佢添呀????
咁你點睇?????

新聞來源連結:
http://std.stheadline.com/instant/articles/detail/1129445/即時-香港-修例風波-中槍視力受損-印尼女記者哭訴-我唔知會點

成Q日杯弓蛇影驚呢樣驚果樣???
如果唔係自己身有屎又洗咩驚呀???

{東方日報}
5-11-2019
差佬疑神又撞鬼 正常採訪當賊辦
https://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20191105/00190_001.html

附件

jnhbgf.JPG(97.1 KB)

kjnhgf.JPG(89.48 KB)

kmjnhgf.JPG(85.86 KB)

jnt.JPG(36.17 KB)

後果自負

吊你老母,成個印尼同媒體都無人理,又作假

引用:
原帖由 褲浪白條 於 2019-11-5 03:15 PM 發表
後果自負
做嘅人一定會有報應???

印尼已經講咗冇派媒體黎香港採訪,工人姐姐想呃人呃到幾時?

引用:
原帖由 BAN你媽媽 於 2019-11-5 03:17 PM 發表
請你睇清楚呀,
呢個系國際新聞媒體CNN黎咖ok???
就是說:
香港班黑警名譽掃地又再一次7出全球,
人人都知道佢地D兇殘殺人如麻D衰野暴行呀ok???
明未呀???

阿豬阿狗都得,單眼都可以做記者波,咁特別更加出名啦

引用:
原帖由 力奇奇 於 2019-11-5 03:21 PM 發表
印尼已經講咗冇派媒體黎香港採訪,工人姐姐想呃人呃到幾時?
CNN系唔會好似上面大陸D官媒咁成Q日作假新聞的,
明未???

引用:
原帖由 BAN你媽媽 於 2019-11-5 03:17 PM 發表
印尼女傭黎架!

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2019-11-5 03:23 PM 發表
阿豬阿狗都得,單眼都可以做記者波,咁特別更加出名啦
系咩???
講到咁輕鬆???
不如你又試下丫???

引用:
原帖由 iaiarbt2323 於 2019-11-5 03:24 PM 發表

明未???
咁你講吓個印姐邊間報社得嘛?

引用:
原帖由 iaiarbt2323 於 2019-11-5 03:24 PM 發表

明未???
你仲唔去印尼舉報?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]