• 瀏覽: 6,049
  • 回覆: 114
+10
Freelance工作者好多保險都唔包喎...

引用:
原帖由 iaiarbt2323 於 2019-11-5 03:35 PM 發表

海關???
入境處呀盲毛呀大師???
入境處冇權.......要聯同其他部門幫手
捉黑工可以係海關 wor

引用:
原帖由 iaiarbt2323 於 2019-11-5 15:22 發表

請你睇清楚呀,
呢個系國際新聞媒體CNN黎咖ok???
就是說:
香港班黑警名譽掃地又再一次7出全球,
人人都知道佢地D兇殘殺人如麻D衰野暴行呀ok???
明未呀??? ...
美國佬最兇殘,一早實彈射低你,
甚麼是殺人如麻,有真憑實證嗎?

會點?賴死囉🤑

引用:
原帖由 wow... 於 2019-11-5 03:39 PM 發表

美國佬最兇殘,一早實彈射低你,
甚麼是殺人如麻,有真憑實證嗎?
{東方日報}
5-11-2019
差佬疑神又撞鬼 正常採訪當賊辦

https://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20191105/00190_001.html

附件

jnt.JPG(36.17 KB)

CNN 真係 7出國際, 笑死冇命賠. 上次響北京講英國 39冷藏屍命案, 已經比華姐窒到面都懵晒..... 跟住仲爆左話全部係河童同胞, 依家直頭提都唔敢提.

咁有 grounds, 柱銘仲唔同佢開記招?

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-11-5 03:29 PM 發表

sor9ry...…..外地人黎香港做野, 係要申請working visa先
呢單交比海關跟進左係咪黑工先啦

ps : 之前條咩外國黑記主席都係working visa唔批
系入境處呀, 我舊老細就系無working visa 長期中港2地走做生意, 點知炒人處理唔好畀舊員工搞佢, 入境處就打黎公司搵佢.  之後員工仲要再去稅局告佢無報稅.

引用:
原帖由 和牛 於 2019-11-5 03:49 PM 發表

系入境處呀, 我舊老細就系無working visa 長期中港2地走做生意, 點知炒人處理唔好畀舊員工搞佢, 入境處就打黎公司搵佢.  之後員工仲要再去稅局告佢無報稅. ...
唔洗理佢呢D井底之蛙啦,
一知半解知小小扮代表???
都費Q事理佢

引用:
原帖由 iaiarbt2323 於 2019-11-5 03:22 PM 發表

請你睇清楚呀,
就是說:
明未呀??? ...
你問下侵侵CNN係乜水?

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2019-11-5 03:29 PM 發表

我試過戴住加勒比海盜王單眼罩做野,無問題丫,好有型添!
重有柳生十兵衛呢

引用:
原帖由 iaiarbt2323 於 2019-11-5 03:14 PM 發表
一名印尼女記者Veby Mega Indah早前在灣仔採訪期間疑被布袋彈擊中右眼受傷,她至今仍在醫院留醫,近日她在病床上接受訪問時右眼仍包著...

班黑警又7出國際,衣家經CNN報導到全世界,:sm ...
扮記者後果自負.貪果少少錢, 賠了一生...

引用:
原帖由 iaiarbt2323 於 2019-11-5 03:22 PM 發表

請你睇清楚呀,
就是說:
明未呀??? ...
真好笑,連自已國家的總統都說是faked news!

呢啲野, 歐美見唔少啦.
係啲井底港蛙瓜瓜叫.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]