• 瀏覽: 68,370
  • 回覆: 794
  • 追帖: 2
+25
引用:
原帖由 ddcharles1977 於 2019-11-5 01:16 PM 發表
泛民希望佢快D死,又可以出黎抽水
黑醫䕶出動,製造正式曱命義士,本來唔駛死嘅。

變咗植物人....

引用:
原帖由 sables1 於 2019-11-6 12:55 PM 發表

死撚左好過 醒番慘過死
唔好比佢死

個天已經睇唔過眼,啲曱甴逐個逐個被收拾

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2019-11-5 01:31 PM 發表

你冇Ground
不是避警方,領滙出了視頻現場無警方。只有消火員後才有警察!

引用:
原帖由 onnam 於 2019-11-5 01:30 PM 發表

理據同證據呢?
好呀快吿,還警察一個清白

係死就快7d 賤畜垃圾

引用:
原帖由 team123456 於 2019-11-5 12:49 PM 發表
唔死都變左真腦殘,不過自己拎黎,唔低可憐
咁樣半死又死唔去真係生不如死...

引用:
原帖由 Freely 於 2019-11-5 02:25 PM 發表
希望年輕人引以為鑑,做任何事前三思而後行,唔好被有心人利用,白白浪費前途什至性命...... 得到的卻只是成就了有心人的惡毒詭計~
同意,咁講係最好

引用:
原帖由 onnam 於 2019-11-5 12:40 PM 發表
【明報專訊】在將軍澳墮樓重創的科大男生昨留醫深切治療部,情況危殆。本報由兩個獨立消息渠道獲悉,男生經歷兩次腦部手術,未脫危險期,引流術失敗難以減低腦壓,腦幹受壓,腦部瀰漫性缺血;其盆骨骨折致腹腔出血達5升。有神經外科專科醫生表示,腦幹受壓會影響呼吸、心跳及血壓等維生功能。

https://fs.mingpao.com/pns/20191105/s00006/2da73d37ca938ed8d41 ...
飯民狗D仔就去外國讀名牌大學,玩洋女,你班友就玩命,傷害自己,死飯民狗耳圓,吃屎飯民狗,食死你班扑街人渣

攪人紅白2事,俾先人推落街

點解領展個圍牆起得咁婑!俾佢爬得過跌死!一定要向領展追究到底

引用:
原帖由 x747x 於 2019-11-6 06:31 PM 發表

醒唔返,爆唔到料,一個仙嘅安家費都唔會有。
唔係喎,呢單嘢一定屈硬警察,金主應該會比錢家屬,叫佢地同暴徒記招講,周同學好乖,品學兼優,仲從來冇參與示威,嗰晚瞓唔着,行左去停車場欣賞吓其他人嘅車,點知聽到樓下放煙霧彈,驚到飛身 跨過欄河,而唔係喺3樓掉雜物襲警失足跌死!

引用:
原帖由 森林原野 於 8/11/2019 21:22 發表

唔係喎,呢單嘢一定屈硬警察,金主應該會比錢家屬,叫佢地同暴徒記招講,周同學好乖,品學兼優,仲從來冇參與示威,嗰晚瞓唔着,行左去停車場欣賞吓其他人嘅車,點知聽到樓下放煙霧彈,驚到飛身 跨過欄河,而唔係喺3樓掉雜物襲警失足跌死! ...
你啱!曱甴實會咁作嘢!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]