• 瀏覽: 68,452
  • 回覆: 794
  • 追帖: 2
+25
養不教,父之過。
教不嚴,師之惰。

引用:
原帖由 正恩fans 於 5-11-2019 01:50 PM 發表

地頭蟲街坊咁熟路點解唔搵路走要跳落街?
一係唔熟路,一係心虛怕俾差佬係樓梯口截。
有報紙話佢住坑口,唔係街坊

希望可以送佢去曱甴浩園太子站

引用:
原帖由 hoishui 於 5-11-2019 02:02 PM 發表
養不教,父之過。
教不嚴,師之惰。
審不嚴,狗棺之過

引用:
原帖由 onnam 於 2019-11-5 12:40 PM 發表
【明報專訊】在將軍澳墮樓重創的科大男生昨留醫深切治療部,情況危殆。本報由兩個獨立消息渠道獲悉,男生經歷兩次腦部手術,未脫危險期,引流術失敗難以減低腦壓,腦幹受壓,腦部瀰漫性缺血;其盆骨骨折致腹腔出血達5升。有神經外科專科醫生表示,腦幹受壓會影響呼吸、心跳及血壓等維生功能。

https://fs.mingpao.com/pns/20191105/s00006/2da73d37ca938ed8d41 ...
簽咗器官捐贈卡未呢

又係度賣慘, 想多啲人出來搞事. 由爆眼女到太子冢. 今次又咪一撚樣. 

引用:
原帖由 大寶二寶 於 2019-11-5 02:01 PM 發表
一早估到係自己唔小心,但一定係賴警察,黃屍一貫手法

容乜易腦幹死亡

引用:
原帖由 win2win 於 2019-11-5 12:43 PM 發表

是否比人掟落樓?
是上帝要佢跌落嚟㗎

送去明成北啦,

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2019-11-5 12:51 PM 發表
民事告警方免不了
佢有冇買勞工保險

引用:
原帖由 onnam 於 2019-11-5 12:40 PM 發表
【明報專訊】在將軍澳墮樓重創的科大男生昨留醫深切治療部,情況危殆。本報由兩個獨立消息渠道獲悉,男生經歷兩次腦部手術,未脫危險期,引流術失敗難以減低腦壓,腦幹受壓,腦部瀰漫性缺血;其盆骨骨折致腹腔出血達5升。有神經外科專科醫生表示,腦幹受壓會影響呼吸、心跳及血壓等維生功能。

https://fs.mingpao.com/pns/20191105/s00006/2da73d37ca938ed8d41 ...
至慘係啲老人家,睇見都心噏,有書為何唔好好的讀?

佢係點都唔關我地事 最想見佢上埋西天取經tim
跳1層樓就死 明顯自己跳樓在先話咩閃催淚彈 同埋跳落黎唔係腳落地先已頭落地先?咁搞笑……
希望快d收皮咪在獻世了

引用:
原帖由 win2win 於 2019-11-5 12:43 PM 發表

是否比人掟落樓?
你良知在哪裡?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]