• 瀏覽: 68,378
  • 回覆: 794
  • 追帖: 2
+25
引用:
原帖由 最好的時光 於 2019-11-5 01:28 PM 發表
就算醒返,出得院,肯定好多後遺症跟一世
永久植物人 呼吸機要跟一世

自我實現
生於亂世妄想被迫害症

自制悲劇人生

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2019-11-5 01:31 PM 發表

你冇Ground
又唔係我告

引用:
原帖由 onnam 於 5-11-2019 12:40 PM 發表
【明報專訊】在將軍澳墮樓重創的科大男生昨留醫深切治療部,情況危殆。本報由兩個獨立消息渠道獲悉,男生經歷兩次腦部手術,未脫危險期,引流術失敗難以減低腦壓,腦幹受壓,腦部瀰漫性缺血;其盆骨骨折致腹腔出血達5升。有神經外科專科醫生表示,腦幹受壓會影響呼吸、心跳及血壓等維生功能。...
人地結婚擺酒辦喜事,佢三唔識七又去搗亂破壞,只能講句....... 抵死

他掟的磚難道不會傷人,不值可憐!!!

老實講,如果係腦死亡嘅就唔好嘥錢嘥時間呀!  希望家屬捐出大部分健康嘅器官,叫做造福吓人群👍👍👍!!!

引用:
原帖由 win2win 於 2019-11-5 12:43 PM 發表

是否比人掟落樓?
我當時見到佢,佢响到向警察掟石,我把幾火衝埋去,一巴星佢,然後一手抱起掟佢落街,當時佢班曱甴無人敢埋來,只能睇住我掟佢落街,佢臨死前求我:「唔好放手呀!我玩下咋!」
我乜都冇講,一放手佢就飛跌落街!Who fucking care?

引用:
原帖由 skng2011 於 2019-11-5 12:43 PM 發表
地頭蟲街坊暨運動健將心虛, 好地地去爬吓爬吓,  人地結婚就去贈慶, 撩人者賤  咁多人都冇事,  種瓜得瓜, 只有傻仔趺死,  天網恢恢,  天道冇親,  天地不仁萬物如芻狗 ...
地頭蟲街坊咁熟路點解唔搵路走要跳落街?
一係唔熟路,一係心虛怕俾差佬係樓梯口截。

引用:
原帖由 win2win 於 2019-11-5 12:43 PM 發表

是否比人掟落樓?
掟都係你,因為只有諗到

引用:
原帖由 寒冬巨大的牛 於 2019-11-5 01:17 PM 發表

係佢自己太用力掟嘢落街,想掟差佬,失重心跌落樓下🤔
如果係,冇得怨!

又可以造謠話警察入私人停車場推落街

鄭敬基快些天天帶幾十人去拜祭

咁其實當日有沒防暴警察結婚呢!
網上流傳

有冇份攪何議員老豆老母墓碑呀?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]