• 瀏覽: 68,352
  • 回覆: 794
  • 追帖: 2
+25
曱甴斷送青年人

如果腦死亡嘅就唔好嘥錢嘥時間醫啦! 希望家人捐出大部分器官,叫做造福其他患長期病嘅病人!

仲有,勸籲其他曱甴仔曱甴妹唔好再出嚟搞警員嘅什麼婚禮,或者家人嘅喪禮啦! 自作孽, 與人無尤😞😞😞!

除左講,抵很死外,無第二句

條路自己揀, 仆街唔好喊。。。。都係果句:“唔出嚟搞事, 咪唔會有事囉。”

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2019-11-5 12:51 PM 發表
民事告警方免不了
告你老母!  警方合法執勤,驅散仆街暴徒!

所以話
做人唔好行差踏錯
否則後果自負

就算醒返,出得院,肯定好多後遺症跟一世

都係犯民政棍的錯

引用:
原帖由 IBMR51 於 2019-11-5 01:27 PM 發表

告你老母!  警方合法執勤,驅散仆街暴徒!
又唔係我告

引用:
原帖由 onnam 於 2019-11-5 12:40 PM 發表
【明報專訊】在將軍澳墮樓重創的科大男生昨留醫深切治療部,情況危殆。本報由兩個獨立消息渠道獲悉,男生經歷兩次腦部手術,未脫危險期,引流術失敗難以減低腦壓,腦幹受壓,腦部瀰漫性缺血;其盆骨骨折致腹腔出血達5升。有神經外科專科醫生表示,腦幹受壓會影響呼吸、心跳及血壓等維生功能。

https://fs.mingpao.com/pns/20191105/s00006/2da73d37ca938ed8d41 ...
佢會捱得過,將會永遠做植物人!

條路自己揀
仆街唔好怨

昨晚收到風,有泛民議員希望呢件事,可以谷番起個勢。
警察派重案組到場,係防止有人被拔喉。

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2019-11-5 12:51 發表
民事告警方免不了
理據同證據呢?

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2019-11-5 12:51 PM 發表
民事告警方免不了
你冇Ground

附件

IMG_20191104_202545.jpg(259.46 KB)

慶祝一下佢做植物人,佢會唔會搞慶祝會?我去踩場!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]