• 瀏覽: 1,842
  • 回覆: 22
+8
君子動口唔動手
中真槍即刻有X光片
連話中催淚彈燒傷背脊既黑記or黑醫護都有相

盲妹就唔肯公開

死撚晒

爆眼曱甴想方設法拖延審訊,拒絶報警,拒絶提交資料,人在做,天在看!
另外有件大肚肥婆生得未?

班單眼醫護跟車太貼

收晒錢,一家移民末

快d公開真相   我都想知條肥婆生左未😂

爆眼女,我好懷念你呀  ·,我做咗間曱甴屋預備送俾你,出黎被我見見啦。

引用:
原帖由 ~!!~ 於 2019-11-4 02:41 PM 發表
死撚晒
一早知衰啦,早排出嚟見傳媒已除晒塊遮眼大姨媽紗布...

引用:
原帖由 paulchen 於 2019-11-4 03:00 PM 發表
班單眼醫護跟車太貼
而家D資訊記錄低晒,成班黑醫護和遮眼影相既嘍囉咁就一世記下污點..

可能未死都要俾個孫笑當年咁昂九信埋D白痴傳聞...

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-11-4 02:33 PM 發表
中真槍即刻有X光片
連話中催淚彈燒傷背脊既黑記or黑醫護都有相

盲妹就唔肯公開
黑醫。

附件

20190828_e6ed6e5b687ec5f79520xXpgDb1KbUOG.jpg(118.68 KB)

20191002_b6a2496dd64be9c2549716pKrp83s0uJ (1).jpg(69.89 KB)

20191002_b6a2496dd64be9c2549716pKrp83s0uJ (1).jpg

xiexiaomei_8e2b9b2ee57b8ab40b643ee44623d295.jpg(96.14 KB)

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]