• 瀏覽: 7,371
  • 回覆: 82
+2
擒曱甴
先擒曱甴頭

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2019-11-3 05:48 PM 發表
特首林鄭月娥周二(5日)結束在上海出席中國國際進口博覽會的活動後,北上行程突然宣佈「加料」,特首辦指林鄭當晚轉往北京,翌日(6日)早上將獲國務院副總理韓正接見,下午則出席粵港澳大灣區建設領導小組第3次全體會議。政制及內地事務局局長聶德權和特首辦主任陳國基將會隨行。林鄭將於周四回港。她離港期間,由政務...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/2 ...
'' 突被召'' , 毒果 咁清楚 !
又喺啲偏頗、譁眾取寵 嘅標題 

引用:
原帖由 阿乜水 於 2019-11-3 06:51 PM 發表
WA 今朝傳, 唔知堅定流.
嘩,只係第一條係真已經相當0K

引用:
原帖由 阿乜水 於 2019-11-3 06:51 PM 發表
希望真的,搞在成半年,人都瘨

引用:
希望係堅料, 香港回復平靜日子有曙光了

引用:
希望越大,失望越大
幾好既消息都唔敢當真

引用:
原帖由 最愛曼聯 於 2019-11-3 06:54 PM 發表
北京消息:王岐山以國家副主席身份,擔任港澳領導小組主席,公安部部長趙克志實掌港澳大權,中聯繫王志文順利過關,港澳辦有人事變動。往后3大事: 1. 人大常委宣布“國家安全法”,“反分裂法”在香港施實,不用23條香港立法,2. 香港終審法院搬到北京,在全國人大屬下成立港澳特區終審法院,類似回歸前英聯邦的終審均在英國上議院的樞密院司法委員會審理Judici ...
絕對支持,我公司有幾件深黃,一于捉拿歸案

DKGH啦扮少女笑,
老鼠頭神憎鬼厭.... 

大家推,林鄭可能驚到唔敢上京

自己飛返英國走佬

引用:
hope it is true

穫主管港澳事務官員接見是應該的吧

引用:
原帖由 油脂曱甴 於 2019-11-3 08:00 PM 發表
今日好靜,班大陸水軍可能翻唔到牆,無開工,無人支持林鄭了
伊家係香港人支持林鄭,支持警察以暴制暴

引用:
原帖由 ka626168 於 2019-11-3 05:52 PM 發表
仲笑?🙄
臭西/😌
被臭駡中?

我一早都話中共四中全會一定就香港局勢嘈到拆天,中共內部對林奠極之不滿,現在十爺都保佢唔到,林奠政治生命三個月內必結朿,現在公開召佢上京就係對佢訓話,要佢鎮暴加力加辣,限期佢搞掂香港局勢。

搞死香港重可以笑出黎, 正垃圾

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]