• 瀏覽: 2,040
  • 回覆: 16
無暴政,何來抗爭?有因才有果。

附件

74620832_435071017204103_3230157633881112576_n.jpg(148.96 KB)

熄燈,鎖門,爆大鑊
引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2019-10-29 10:46 AM 發表
冇人入嚟同妳嗌交添

司法界是今次暴動罪魁禍首,親手摧毀法治!

引用:
原帖由 strawberry_c 於 2019-10-31 08:43 AM 發表
司法界是今次暴動罪魁禍首,親手摧毀法治!
黑警

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2019-11-1 02:10 PM 發表

黑警
黑衣曱甴暴徒有司法界縱容,蛇鼠一窩

引用:
原帖由 strawberry_c 於 2019-11-1 02:43 PM 發表

黑衣曱甴暴徒有司法界縱容,蛇鼠一窩
黑警有政府縱容,蛇鼠一窩

你講暴政是不是公屋制度,綜援制度,廉價門診,借錢俾人讀大學?生活太好,所以墮落,相信左激進思想?

律師呢期搵到錢,佢梗係撐啦!!

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2019-10-29 10:46 AM 發表
駱應奸好等錢使

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2019-11-1 02:45 PM 發表

阿SIR好辛苦, 好多制肘, 因為鍚住啲冇腦曱甴, 政府好多上方寶劍唔俾佢地用, 政府縱容暴徒令暴徒收唔到手。

引用:
如果係拉登都係正義化身,沒有美國暴政,何來恐怖份子。

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2019-11-1 02:45 PM 發表

警察太過克制了,希望提升武力擊斃恐怖分子,不要再讓暴徒曱甴恐襲香港

引用:
樓主可否解釋何為暴政?我既理解係會令到民不聊生死人無數既才是暴政,請問香港何時民不聊生過?我見到既係班曱甴個個好食好住,一個二個都攞住幾千蚊既電話,何來民不聊生?又何來暴政?

引用:
講得好!全中!

引用:
暴政?點暴法?不如舉d例子睇下?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]