• 瀏覽: 37,286
  • 回覆: 333
  • 追帖: 1
+21
【明報文章】在反修例抗爭初期,據悉,中央對港工作系統在原有部門之上,突然要求加裝多部香港24小時電視新聞台的機頂盒,以讓中央領導層更及時和全面監察香港的最新情況。

香港警察自求多福,連習總都要求從嚴冶警,祝好運

新聞來源連結:

https://m.mingpao.com/pns/觀點/article/20191023/s00012/1571767919456/呂秉權-習近平要求從嚴治警

我懷疑呂秉權晚晚匿喺習近平床下底㖭

呂秉權

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2019-10-23 01:49 PM 發表
含埋tim

引用:
原帖由 邦之星 於 2019-10-23 01:45 PM 發表
【明報文章】在反修例抗爭初期,據悉,中央對港工作系統在原有部門之上,突然要求加裝多部香港24小時電視新聞台的機頂盒,以讓中央領導層更及時和全面監察香港的最新情況。

香港警察自求多福,連習總都要求從嚴冶警,祝好運

新聞來源連 ...
假傳聖旨

引用:
原帖由 Kenny~ 於 2019-10-23 01:50 PM 發表

假傳聖旨
可能真呢

連登弱智仔最多幻想,

唔好過度解讀,習總貢有先見?五月就講?炳權即炳權!

引用:
原帖由 注冊技工 於 2019-10-23 01:51 PM 發表
連登弱智仔最多幻想,
佢地d幻想遍幅同埋內容可以超越日本av

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2019-10-23 01:49 PM 發表
X 2

可能呂秉權係靈童托世, 有天眼通

呢條友唔知靠乜居然做到浸記新聞系講師, 上次拎支 5毫瓦雷射筆出黎話自己成日用架啦, 咁條學生會長揸幾十支幾千毫瓦既有咩問題?

You are rioter!!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]