• 瀏覽: 3,264
  • 回覆: 36
+3
先搵元朗鄉黑,點知捉蟲
黃咗交人仲玩到元朗落晒閘影響陀地收入
再搵荃灣老黑斬人,點知靚仔唔怕死覆卓拆你麻雀館
然後搵Fukin men, 不過廢坑多只能恰婦孺,真•開片直接被KO
最後諗到搞南亞,伏擊岑子杰點知人地族群代表去探病,重慶仲派水fd晒,有人唯有借故攻擊清真寺以為人地會學中國奴民太監奴什子思想怪責一日最衰示威者
點知人地接受道歉但不接受係誤射
思考比大6奴民清晰1千倍

你地呢班人從來唔識得感恩,如由頭到尾都係香港警察保護你哋,如果唔係香港警察阻頭阻勢,一架泥頭車,彌敦道由頭開到尾。

呢場運動唔會搞到而家!!

你知唔知道點解要用泥頭車,因為普通車車身太矮,六唔過啲曱甴,搵架高身啲嘅車,由頭開到尾。

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2019-10-23 11:31 AM 發表
先搵元朗鄉黑,點知捉蟲
然後搵Fukin men, 不過廢坑多只能恰婦孺,真•開片直接被KO
最後諗到搞南亞,伏擊岑子杰點知人地族群代表去探病,重慶仲派水fd晒,有人唯有借故攻擊清真寺以為人地會學中國奴民太監奴什子思想怪責一日最衰示威者
思考比大6奴民清晰1千 ...
呼叫 "香港蟑螂,時代垃圾" 的是良民,不是惡勢力。

香港蟑螂遇到異見人仕便作出欺凌、毆打、起底 ..................
香港蟑螂 比黑社會還要黑。

追捕曱甴 人人有責

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2019-10-23 11:31 AM 發表
先搵元朗鄉黑,點知捉蟲
其他都費事叼7你了。
就岑子杰單野。不如你先揾一張岑子杰受傷既傷口再出來9up啦。紗布kum住個d唔算,要見到爛肉至算,要好似界頸警察個d。
由頭到尾剩系見到血漿,妝都唔化一個,拍電影都真過人妖杰啦。自己俾泛民賣佐仲要幫手數錢啊,智者。

引用:
先 men, 不過廢坑多只能恰婦孺,真•開片直接被KO
最後諗到搞南亞,伏擊岑子杰點知人地族群代表去探病,重慶仲派水fd晒,有人唯有借故攻擊清真寺以為人地會學中國奴民太監奴什子思 道歉但不接受係誤射

泛民狗滾回英國
連登仔滾回連登
英國皇民狗滾回英國!
唔該!

引用:
原帖由 cortet 於 2019-10-23 12:55 PM 發表

呼叫 "香港蟑螂,時代垃圾" 的是良民,不是惡勢力。

香港蟑螂遇到異見人仕便作出欺凌、毆打、起底 ..................
香港蟑螂 比黑社會還要黑。
黑警黑過墨汁

引用:
原帖由 LonginusTM 於 2019-10-23 01:43 PM 發表

其他都費事叼7你了。
就岑子杰單野。不如你先揾一張岑子杰受傷既傷口再出來9up啦。紗布kum住個d唔算,要見到爛肉至算,要好似界頸警察個d。
由頭到尾剩系見到血漿,妝都唔化一個,拍電影都真過人妖杰啦。自己俾泛民賣佐仲要幫手數錢啊,智者。 ...
網上有班傻嘅永遠見到咩都話假
然後按情況自己up第啲嘢當係標準
7到核爆

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2019-10-23 02:04 PM 發表

黑警黑過墨汁
香港曱甴,時代垃圾,清潔香港,支持警察

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2019-10-23 02:04 PM 發表
黑警黑過墨汁
你地口講民主自由,但你地打壓、欺凌、毆打、起底異見人仕,你地還有何顏面講民主自由? 你地知唔知醜?

你地頭頂上有 "民主自由光環" ,你地竟然要同警察鬥黑? 你地知唔知醜?

引用:
原帖由 好仔反佔中9 於 2019-10-23 02:29 PM 發表

香港曱甴,
時代垃圾,
清潔香港,
支持警察!

引用:
原帖由 cortet 於 2019-10-23 02:48 PM 發表

你地口講民主自由,但你地打壓、欺凌、毆打、起底異見人仕,你地還有何顏面講民主自由? 你地知唔知醜?

你地頭頂上有 "民主自由光環" ,你地竟然要同警察鬥黑? 你地知唔知醜? ...
咁你地又成日叫我地北上搞武裝革命?

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2019-10-23 02:08 PM 發表

網上有班傻嘅永遠見到咩都話假
然後按情況自己up第啲嘢當係標準
7到核爆
收皮啦,咪成日叉開話題,俾張人妖杰既傷口相過來睇下先唔該。自己柒仲好意思講人。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]