• 瀏覽: 3,531
  • 回覆: 23
  • 追帖: 1

不同意

又要跪低嗎?

無心戀戰,不如退位讓賢。
弱政府不如叫思歪復出。

引用:
原帖由 出入笨拙的膠袋 於 2019-10-23 08:08 發表
事實她對整個事放任,才造成今天的暴亂。一,義會決定的事是遊戲規則決定了就不能夠設回。二,說設回就全設回,不要無寧兩可。三使用緊急法唔湯唔水。這三個決定都完全無作為,試問是不是領導無方,還是有意呢?我係支持政府強力執法,支持香港警察。沒有香港警察,香港早已被泛民統治無惡不作了。

引用:
原帖由 雨點子 於 2019-10-23 09:33 AM 發表

事實她對整個事放任,才造成今天的暴亂。一,義會決定的事是遊戲規則決定了就不能夠設回。二,說設回就全設回,不要無寧兩可。三使用緊急法唔湯唔水。這三個決定都完全無作為,試問是不是領導無方,還是有意呢?我係支持政府強力執法,支持香港警察。沒有香港警察,香港早已被泛民統治無惡不作了。 ...
你說的正是我想的一樣,相信也是香港大部份人的想法

天子守國門,君王死社稷”

引用:
原帖由 雨點子 於 2019-10-23 09:33 AM 發表

事實她對整個事放任,才造成今天的暴亂。一,義會決定的事是遊戲規則決定了就不能夠設回。二,說設回就全設回,不要無寧兩可。三使用緊急法唔湯唔水。這三個決定都完全無作為,試問是不是領導無方,還是有意呢?我係支持政府強力執法,支持香港警察。沒有香港警察,香港早已被泛民統治無惡不作了。 ...
完全同意師兄立場和觀點
與其不作為、不如讓位!

CY好, 做到野!

引用:

師兄呢d都係正常市民心中所想, 冇左香港警察,香港真係不敢想象!政府高官令人失望, 真係懷疑佢地有幾多人係為香港好!
呢位洗師傅更加似係父母官!

https://www.youtube.com/watch?v=c_pLXDM05z8

引用:

同意!

犯民快Ld出黎反啦~維穩呀喂!!!

曱甴王后以及大部分班子都有問題,請中央儘快落實換人。

引用:
原帖由 chenfeng99 於 2019-10-23 03:01 PM 發表
鄭娥改變唔了時局,只有換掉
他只會在消宵找暴徒們談心

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]