• 瀏覽: 11,034
  • 回覆: 66
  • 追帖: 1
+5
反修例風波觸發警民衝突,過去四個多月司空見慣,本周一凌晨旺角卻難得上演輕鬆場面。有網民上載一條短片,片中一名防暴警員要求聚集街上的市民離...

如果個個差佬都識學呢個亞 SIR,就不會有什麼「克警」、「黑警」或警民衝突出現。

新聞來源連結:
http://hd.stheadline.com/news/daily/hk/805836/日報-港聞-非常-消夜Sir-好言勸退集結者

引用:
原帖由 kkk168 於 2019-10-23 07:42 AM 發表
反修例風波觸發警民衝突,過去四個多月司空見慣,本周一凌晨旺角卻難得上演輕鬆場面。有網民上載一條短片,片中一名防暴警員要求聚集街上的市民離...

https://static.stheadline.com/stheadline/news_res/2019/10/23/286608/i_640x449_032411115.jpg

如果個個差佬都識學呢個亞 SIR,就不會有什麼「克警」、「黑警」或警 ...
如果的曱甴係有人性, 就唔會咁多破壞放火私了, 不過有人性既曱甴一隻都冇, 所以要靠警察滅蟲

觀塘嗰個差佬,乜都冇做,一樣畀曱甴割頸,必須承認一樣嘢,香港已經有恐怖組織。
實彈射殺才是人間正道。
割頸案疑犯許添力
家姐許嘉琪(衰旺暴踎緊)
男友彭艾烈(衰蠔涌踎緊)

引用:
原帖由 kkk168 於 2019-10-23 07:42 AM 發表

如果個個差佬都識學呢個亞 SIR,就不會有什麼「克警」、「黑警」或警 ...
如果有腦,就可以諗下,人羣唔集結,警察就唔使驅散。唔好講畀我聽,市民只係喺度觀星,或者學生喺度溫習哦。曱甴唔係屙晒屎,清潔阿姐就唔使咁辛苦,下話,樓豬?

其實與其要求警察驅散時客氣,倒不如學下暴動黑手之一話,集結下示威下,會減低暴力哦。   

不過講乜都好,樓豬有日被捕時,又係噉乖乖豬就得喇!

引用:
原帖由 乞衣曱甴 於 2019-10-23 07:50 AM 發表

如果的曱甴係有人性, 就唔會咁多破壞放火私了, 不過有人性既曱甴一隻都冇, 所以要靠警察滅蟲
曱甴昆蟲牲破壞力極強!

引用:

https://static.stheadline.com/stheadline/news_res/2019/10/23/286608/i_640x449_032411115.jpg

如果曱甴肯收手,差佬都唔洗出動可以番警署嘆冷氣
所以罪魁禍首都係你班黃屍曱甴!

要比人叫先識唔破壞,一無警察就去放火,毀舖

唔係集結,島塞道路!

重點係不是所有警察都係黑警

不要假民主

場面應該好好笑

曱甴唔出來仆街就會冚家剷

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2019-10-23 07:51 AM 發表
觀塘嗰個差佬,乜都冇做,一樣畀曱甴割頸,必須承認一樣嘢,香港已經有恐怖組織。
實彈射殺才是人間正道。
割頸案疑犯許添力
家姐許嘉琪(衰旺暴踎緊)
男友彭艾烈(衰蠔涌踎緊) ...
第一個拿你出黎做靶!

引用:

求片.

引用:

暴徒由金主操控,收錢做嘢,哪有這麼簡單。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]