• 瀏覽: 6,355
  • 回覆: 28
吹水視頻,不看也罷.

引用:
原帖由 Henry1268 於 2019-10-22 07:25 PM 發表
吹水視頻,不看也罷.
十年前的吹水視頻,不看也罷!!

睇完後除左笑之外,
都唔知點講好

就連香討個班,利害了我的國都唔信,唔出出黎撐你。

唔好發咁多假新聞啦。
習大大就係比你地害死,以為真係利害了我的國

由京奧吹到依家

未經證實也拿嚟講,大家估估玩

軍版太嚴肅,娛樂一下

引用:
原帖由 wai177 於 2019-10-23 02:39 PM 發表

唔好發咁多假新聞啦。
視頻內容就不加評論,我自問都唔係好信十年前大陸有能力擊落F22。

然後就是習大大問題,我就唔係好信一個可以係政治鬥爭咁厲害既地方,能爬得上呢個位置既人,咁容易比人講幾句就判斷錯誤,否則中國死左幾十年了。

引用:
原帖由 wai177 於 2019-10-23 02:39 PM 發表

唔好發咁多假新聞啦。
大陸吹水真系要學黑衣畜。黑衣畜生吹水是排山倒海。一個獨家作文,幾十個唔同國家黑衣黑煤轉載,假的都變真的。

引用:
原帖由 子月月 於 2019-10-24 08:52 AM 發表

視頻內容就不加評論,我自問都唔係好信十年前大陸有能力擊落F22。

然後就是習大大問題,我就唔係好信一個可以係政治鬥爭咁厲害既地方,能爬得上呢個位置既人,咁容易比人講幾句就判斷錯誤,否則中國死左幾十年了。 ...
網絡fake news倒倒都有。這件事證明大陸還是要向黑煤學習。香港黑衣畜被fake news洗腦到認為是真的。一個爆眼妹可以導致機場癱瘓。大陸功力差很多。

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-10-24 09:36 AM 發表

網絡fake news倒倒都有。這件事證明大陸還是要向黑煤學習。香港黑衣畜被fake news洗腦到認為是真的。一個爆眼妹可以導致機場癱瘓。大陸功力差很多。 ...
fake news問題只能說明而家年青一代個智商真係令人擔心。
單係太子站,成班傻仔日日去拜,話死左人政府封鎖左消息。好老實,現今年代,莫講話香港政府,連大陸政府都無可能封鎖到呢D公衆地方發生既消息,如果香港有咁勁,暴徒亦都唔會玩足幾個月。

而且政府內部分分鐘鬼多過人,隨時左手唔信右手,你睇中槍條靚仔幾個小時X光片就流左出嚟,有乜可能經過幾十人,幾廿個部門處理既事,有死人可以封鎖得住。

引用:
原帖由 子月月 於 2019-10-24 10:12 AM 發表

fake news問題只能說明而家年青一代個智商真係令人擔心。
單係太子站,成班傻仔日日去拜,話死左人政府封鎖左消息。好老實,現今年代,莫講話香港政府,連大陸政府都無可能封鎖到呢D公衆地方發生既消息,如果香港有咁勁,暴徒亦都唔會玩足幾個月。

而且政府內部分分鐘鬼多過人,隨時左手唔信右手,你睇中槍條靚仔幾個小時X光片就流左出嚟,有乜可能經過幾十人,幾廿個部門處理既事,有死人可以封鎖得 ...
講真啦,就是大陸也很難封鎖消息。香港根本無可能封鎖消息,現在黑媒壟斷了話語權,政府公務員超過一半是黃絲。爆眼妹,太子死人和裸體死人單野,如果是政府錯,一早被黑媒或者內鬼爆出來啦。

仲有如果真系黑警扮示威者錠燃燒彈,犯法,一早被黑媒發現啦。很多時黑媒比暴徒更多,當然我地相信黑媒就是暴徒。

6月醫院單醫院打人事件,政治上來說,根本就是內鬼發報消息。所以政府遲過飯民政客知道事件。

引用:
原帖由 子月月 於 2019-10-24 10:12 AM 發表

而且政府內部分分鐘鬼多過人,隨時左手唔信右手,你睇中槍條靚仔幾個小時X光片就流左出嚟,有乜可能經過幾十人,幾廿個部門處理既事,有死人可以封鎖得 ...
環顧全球除左美國有能力舉世做謠已無他人

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]