• 瀏覽: 4,433
  • 回覆: 37
+5
...嘩!尋晚元朗有防暴警貼有"中國旗"呀!
...唔通已有"國產防暴"進註香港警隊?
....嘩!香港有救喇 !!!!!!!!
https://youtu.be/9WAi8KmqadY

附件

10-21元朗中國旗防暴 (1).jpg(732.72 KB)

10-21元朗中國旗防暴 (1).jpg

10-21元朗中國旗防暴 (2).jpg(549.62 KB)

10-21元朗中國旗防暴 (2).jpg

10-21元朗中國旗防暴 (3).jpg(63.69 KB)

10-21元朗中國旗防暴 (3).jpg

10-21元朗中國旗防暴 (4).jpg(153.54 KB)

10-21元朗中國旗防暴 (4).jpg

班曱甴最on9 嘅戰術漏洞就是監生將hkpd推比中央

按長遠來說區地想成事嘅話,hkpd系好需要策反的。。。

他們有人嘗試甘做,不過手段太low,起反效果了

Made in China 咁L簡單都唔知

都是中國人

中國人嘅地方當然掛中國國旗, 你估喺班白癡曱甴. 撚尻埋啲英國美國旗. 

引用:
原帖由 傳說煲仔飯 於 2019-10-22 01:16 AM 發表
班曱甴最on9 嘅戰術漏洞就是監生將hkpd推比中央

按長遠來說區地想成事嘅話,hkpd系好需要策反的。。。

他們有人嘗試甘做,不過手段太low,起反效果了 ...
曱甴戰術最錯嘅就係挑起咗內地人撐自己國家的情緒。佢地嘅所謂革命注定失敗

阿Sir講畀你聽,佢後邊有強大嘅中國。

引用:
原帖由 明日平平美人 於 2019-10-22 12:29 PM 發表
阿Sir講畀你聽,佢後邊有強大嘅中國。
其他國家立場嘅妖魔鬼怪,將會受到國家力量嘅打擊。

激死暴徒都好

暴徒嬲嬲豬🐷,換特供裝備就唔可以再扮假速龍

引用:
原帖由 炎夏粗俗的白襪 於 2019-10-22 12:26 PM 發表

曱甴戰術最錯嘅就係挑起咗內地人撐自己國家的情緒。佢地嘅所謂革命注定失敗
愛國就國人標配黎嘅,只不過e次系班曱甴將個hyper mode switch on 姐。
愛國就國人標配黎嘅,只不過e次系班曱甴將個hyper mode switch on 姐。

ON 9 貼落人個頭度,又做新聞?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]