• 瀏覽: 81,516
  • 回覆: 937
  • 追帖: 1
+28
721元朗黑夜事件三個月,除了元朗,荃灣亦發生警民衝突。5名青年懷疑在荃灣站外天橋噴油,遭便衣警員截查,其間一名青年被制腳跪地,數十街坊譟鼓,十多名防暴警到場增援,雙方對峙,最終青年被捕帶走。現場消息指,防暴警曾使用胡椒水,數人「中椒」。

最新獨家照片發放!剛剛發生!
原來今晚除了元朗做大龍鳳之外,
荃灣都一9樣上演大戲!!!
又爆發警民大混亂!!!
唉!
我都唔知道要講D咩喇????

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/突發/388783/荃灣站天橋五少年噴油-遭便衣警拘捕-街坊鼓譟爆衝突

附件

kjnhgf.JPG(85.21 KB)

kjnr.JPG(85.38 KB)

jkn.JPG(36.86 KB)

kmjnh.JPG(71.55 KB)

kmjew.JPG(110.41 KB)

kmjhfr.JPG(142.78 KB)

lktrd.JPG(115.04 KB)

提示: 違規內容已被屏蔽
我見過3次圍差佬。都是許多街坊幫黑衣派的。大埔這次簡直是勁。過千街坊圍差佬

又搞破壞, 抵拉啦, 垃圾曱甴

曱甴隨處便溺被捕

又係on9街坊+假街坊 攪事...

引用:
原帖由 iaiarbt2323 於 2019-10-22 12:05 AM 發表
721元朗黑夜事件三個月,除了元朗,荃灣亦發生警民衝突。5名青年懷疑在荃灣站外天橋噴油,遭便衣警員截查,其間一名青年被制腳跪地,數十街坊譟鼓,十多名防暴警到場增援,雙方對峙,最終青年被捕帶走。現場消息指,防暴警曾使用胡椒水,數人「中椒」。

https://cdn.hk01.com/di/media/im ... 1d6e2078d7f794eddf1 ...
咁精彩!?得相渣?

引用:
原帖由 eindw 於 2019-10-22 12:12 AM 發表
我見過3次圍差佬。都是許多街坊幫黑衣派的。大埔這次簡直是勁。過千街坊圍差佬
多人犯罪都係有罪

引用:
原帖由 eindw 於 2019-10-22 12:12 AM 發表
今晚呢個大龍鳳在荃灣唔係大埔渦ok???

可以到十個街坊屋企噴下油嗎?我可以幫手噴5大掃除,缺一不可嗎?

引用:
原帖由 tinnit 於 2019-10-22 12:13 AM 發表
又係on9街坊+假街坊 攪事...
戲子扮街坊...

被拉抵L死

引用:
原帖由 正恩fans 於 2019-10-22 12:14 AM 發表

咁精彩!?得相渣?
youtube應該有好多,
因為當時現場好多人正在啪片{隊班死差佬D犯罪有力證據吧}

曱甴真係唔知醜㗎啵,手字真係好X醜樣囉

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]