• 瀏覽: 2,175
  • 回覆: 26
一輛受昨日遊行示威影響需改道的104路線九巴,凌晨駛至何文田亞皆老街及公主道交界時,在交通燈號失靈下,被一輛空載九巴攔腰撞上,共造成11人受...

暴徒既杰作,無辜市民承受,仲要冇仇報  

新聞來源連結:
http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1617813/即時-港聞-改道行駛遇上壞紅綠燈-兩九巴何文田互撼11傷

即使交通燈失靈,過路口都應慢駛看清楚,如果沒有車和行人才駛過

為左暴徒的公義,一定值得的,反正曱甴唔使返工,傷唔到佢地
曱甴們記著唔好搭地鐵,唔係正一無恥人渣
但日日返工都唔見有少過人,曱甴你地係到做緊咩

暴徒冷血,陰毒,兇殘正仆街害人精 !

希望受傷的都是曱甴, 如果唔係,要早日康復!

暴徒破壞交通燈就要這結果,爭取成功

引用:
原帖由 人世人 於 2019-10-21 06:57 PM 發表
但日日返工都唔見有少過人,曱甴你地係到做緊咩 ...
曱甴們係無恥人渣
所以一定搭地鐵
而且免費搭

泛民傑作,永不投泛民

引用:
原帖由 ericfiona 於 2019-10-21 07:06 PM 發表

曱甴們係無恥人渣
所以一定搭地鐵
而且免費搭
近排好多曱甴最愛南亞人係閘機面前,曱甴點會跳,
其實跳又唔啱佢地身分,如果佢地肯爬過去閘,我會支持佢地唔俾錢搭

曱甴的行為,通常接受親訪問的人都會話理解同支持的,
所以支持曱甴如在車內,係抵銀死的!

唔知塵熟裝今次又會否話。。部車好傷囉??

希望,今次受傷的,都係班黑衫曱甴同毒果記者啦!

引用:
原帖由 catforyou 於 2019-10-21 07:08 PM 發表
泛民傑作,永不投泛民
冇用的,曱甴的投票機器係儍的,甚至無人性的,就算害到自己個女做慰安婦或個仔
被義士迫到返來打散個家,佢地都會投曱甴的,因為曱甴的信徒同邪教徒冇分別!喪屍黎架

引用:
原帖由 人世人 於 2019-10-21 06:57 PM 發表
但日日返工都唔見有少過人,曱甴你地係到做緊咩 ...
見一個有戴口罩的,我就會屌一個。我到現在,已經比我屌了不少數十個。尤其是戴黑色口罩的曱甴。它們一隻半隻,就扮曬善良,正一冚家鏟。

引用:
原帖由 理得你 於 2019-10-21 08:10 PM 發表

見一個有戴口罩的,我就會屌一個。我到現在,已經比我屌了不少數十個。尤其是戴黑色口罩的曱甴。它們一隻半隻,就扮曬善良,正一冚家鏟。
我又唔會屌,只係啤佢地,口裏說不身體卻很誠實,垃圾始終係垃圾

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]