• 瀏覽: 58,563
  • 回覆: 667
  • 追帖: 2
+40
【Now新聞台】印度協會前主席毛漢褚簡寧昨日被水炮車噴中,他表示行政長官林鄭月娥曾致電向他道歉,但他不會接受。 毛漢褚簡寧:「特首致電我道歉,十五分鐘之前,我亦告訴她,我說現在警方太過界,完全過界。她說她正在處理,我說我知道你很難為,警方也很難為,但是有個底線,你要看看警方,哪些是示威者,哪些是市民,你要用頭腦做事,不要見人就施放(水炮)。  ...

連登果邊班連登仔話:
你地印度人不會接受林鄭道歉這事做得100%非常正確並呼籲佢地{在港所有印度人}加入義士們一起對抗林鄭+班死差佬咁話???
下???
唔係掛???
真的希望唔會啦???
並說:
昨天水砲車系故意射9佢地咁話嘅???
你有咩意見???
班死差佬系有心挑戰印度人????
佢係TVB英文新聞節目主持人褚簡寧的親大佬黎咖

PS:
昨晚睇電視32可睇到班死差佬死死地氣做清潔工人幫清真寺門口做清潔,
真係笑撚到我丫???
差佬渦???????
原來系清潔姐姐哥哥黎渣????

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/印度協會前主席-不會接受林鄭道歉-051132331.html

附件

kjnhgfpo.JPG(14.41 KB)

kjnhd.JPG(19.43 KB)

我突然之間諗起賭神的一句對白😂

係咪因為林鄭無學曱甴 yb 暴徒咁,噴 SORRY 字同埋放底 100 蚊紅底呀???

引用:
原帖由 iaiarbt2323 於 2019-10-21 03:01 PM 發表
【Now新聞台】印度協會前主席毛漢褚簡寧昨日被水炮車噴中,他表示行政長官林鄭月娥曾致電向他道歉,但他不會接受。 毛漢褚簡寧:「特首致電我道歉,十五分鐘之前,我亦告訴她,我說現在警方太過界,完全過界。她說她正在處理,我說我知道你很難為,警方也很難為,但是有個底線,你要看看警方,哪些是示威者,哪些是市民,你要用頭腦做事,不要見人就施放(水炮)。  ...

連登果邊班連登仔話:
你地印度人不會接 ...

引用:
原帖由 老納 於 2019-10-21 03:03 PM 發表
我突然之間諗起賭神的一句對白😂
系咩???
咁講黎聽下???

提示: 違規內容已被屏蔽
主席 ..

伊斯蘭教關印度乜事.....亞差你返印度食香蕉.....攪印度教先黎出聲.....但就算攪又點?中國係無神論....再嘈係香港都質班亞差食蕉

挑撥離間冇用架,,佢地都知香港警員係針對暴徒,不是青真寺...,😙

引用:
原帖由 JETSO500 於 2019-10-21 03:09 PM 發表
伊斯蘭教關印度乜事.....亞差你返印度食香蕉.....攪印度教先黎出聲.....但就算攪又點?中國係無神論....再嘈係香港都質班亞差食蕉
下???
中國系佛教渦好似????

引用:
原帖由 一休門生 於 2019-10-21 03:11 PM 發表
挑撥離間冇用架,,佢地都知香港警員係針對暴徒,不是青真寺...,😙
系咩???
咁點解昨天水砲車故意射佢地呢又???
唔好賴呢樣又果樣啦???
事實就是事實ok?????

主題標籤 #林鄭月娥
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]