• 瀏覽: 33,283
  • 回覆: 433
  • 追帖: 1
+32
電視正播中,未知會否向真神下跪道歉?????

嘩嘩嘩!今次特首真有危機感,朝早即時去清真寺道歉!
大佬侮辱清真寺,不單止令全港30萬教徒唔開心!話哂係全世界三大宗教之一!
唔明佢今鋪點解咁騰雞?子彈差啲啲中心口、好似冇去探下人,可能忙於義人邊條罪

警方昨日在尖沙咀彌敦道以水炮車驅散示威者時,清真寺被噴中,正門及鐵閘都被染藍。

行政長官林鄭月娥與警務處處長盧偉聰上午11時許達到清真寺,預料將與教長會面。

林鄭月娥身穿米白色長袖外套、深色長褲到場,頸上圍著披肩,盧偉聰身穿深色西裝。

較早前,警察公共關係科高級警司余鎧均亦身穿長袖外套及帶上披肩到場。
新聞來源連結:

https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1487388-20191021.htm

你估淋病娥唔敬驚全世界回教徒發動聖戰追殺令咩?

引用:
原帖由 Cepa 於 2019-10-21 11:32 AM 發表 
你估淋病娥唔敬驚全世界回教徒發動聖戰追殺令咩?
原來噚晚警方已急急補鑊!

油尖旺區指揮官何潤勝與一批警員晚上到清真寺協助清理。

https://news.now.com/mobile/local/player?newsId=366962

引用:
原帖由 Luci.fer 於 2019-10-21 11:35 AM 發表

人家大教,不會施暴!
侮辱真主,罪無可恕!

香港政府真係軟弱無能.
你理得班垃圾黑記黃媒點寫.警察執法又唔係故意,何來侮辱.
堂堂一個特首,咁得閒去清真寺叩頭下跪,又唔見你去關心下D受傷警察.

唔見香港最高話事人 林志偉大總統

引用:
原帖由 習總精囊 於 2019-10-21 11:34 AM 發表

咪係囉,啲仆街目中無人無紀律,終於玩出禍,仲要7出國際,令中國蒙羞
大教唔可以得罪!

若然污水射入教堂,唔知又會點?

政府跪低

哈哈!激撚死班犯民毒果民主狗

穆斯林這些真的堅恐怖份子

引用:
原帖由 gspqr 於 2019-10-21 11:36 AM 發表
香港政府真係軟弱無能.
你理得班垃圾黑記黃媒點寫.警察執法又唔係故意,何來侮辱.
堂堂一個特首,咁得閒去清真寺叩頭下跪,又唔見你去關心下D受傷警察. ...
X2
不能同意更/😧

引用:
原帖由 Luci.fer 於 2019-10-21 11:37 AM 發表

大教唔可以得罪!

若然污水射入教堂,唔知又會點?
出十字軍打你囉

引用:
原帖由 Cepa 於 2019-10-21 11:36 AM 發表

侮辱真主,罪無可恕!
要點先可以化解?

聽講當時寺前得幾個記者,同一般市民,有個仲係印度協會前會長,人家冇著黑衫,都成73歲,射到入醫院,真不該!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]