• 瀏覽: 7,539
  • 回覆: 97
涉嫌在台殺害女友的香港疑犯陳同佳,願意23日出獄後到台灣自首。台灣陸委會今日(20日)表示,港府應承諾透過司法互助,提供今次案件在港事證,而

台灣人可恥,因為政治內鬥,放棄司法公義,放了殺人犯陳同佳。台灣人可恥。年青人,請看清楚台灣政府的假面目

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/388253

蔡省長的長官智慧係甘上下啦。

好明顯蔡英文玩弄政治 多過顧及道義...

引用:
原帖由 三蟲 於 2019-10-20 07:49 PM 發表
涉嫌在台殺害女友的香港疑犯陳同佳,願意23日出獄後到台灣自首。台灣陸委會今日(20日)表示,港府應承諾透過司法互助,提供今次案件在港事證,而

https://cdn.hk01.com/di/media/images/cis/5dac0c6ac0c9dc116d9b88c9.jpg/10JYswldayOmBNKniOfR31y97gijrhRZbGcGt2xnBrc?v=w1280r16_9

...
挑早早一次性就唔攪成咁L樣啦,淋病暴政更可L恥

引用:
原帖由 ulu888 於 2019-10-20 08:01 PM 發表

挑早早一次性就唔攪成咁L樣啦,淋病暴政更可L恥
發展到今天你還依然天真地認為這是一宗司法案件?一開始已是政治性策動暴亂 .. 你清醒吧

鐵證如山,法治是不適合在台灣應用。蔡私煙說了算可以凌駕法津之上

最唔講法治同公義就係d假民主...

引用:
原帖由 c.down 於 2019-10-20 08:15 PM 發表
由佢放監
如果陳同佳肯, 就飛去台灣唔走, 睇佢可以點...

如果迫佢走, 台灣就真係醜...

台灣人應該睇清蔡英文呢個妖婦有幾狠毒,請投韓國瑜。

台灣擺到明玩鳩香港政府

臺灣政府有咩盤算???

引用:
原帖由 paulchen 於 2019-10-20 08:19 PM 發表
台灣擺到明玩鳩香港政府
No la,台灣以後會成殺人天堂,如果你想隊你仇人,就約佢去台灣滅佢口。

玩嘢咩,山水有相逢

仆街蔡英文玩撚曬野

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]