• 瀏覽: 87,913
  • 回覆: 845
  • 追帖: 145
+62
這個帖只說選舉有關話題,其他話題包括反中風暴,請於其他帖發表及留言。

https://www.discuss.com.hk/viewt ... amp;utm_source=copy

問:
2019年區議會選舉,建制派將會大敗?

我信板塊會有移動,甚至個別極黃區(沙田,將軍澳)區議會可能會失守,有d連任多屆區議員,競選失敗機會較大

好多人都容易被呃:“比個機會d後生仔啦“結果佢地係曱甴素人

但整體上建制未致大敗,因為曱甴已經搞左四個幾月,香港其實好多人已經好不滿佢地,尤其發展到而家,淺藍回流(一開始係會被蒙蔽嘅不少),中立都會傾向建制,因為唔想搞破壞嘅人更多

“一票不投犯民曱甴“,呢班人不在少數,而泛民而家都唔肯割席,流失嘅淺藍/中立/淺黃只會比得到嘅曱甴票多好多。

報到

支持

報到

支持大叔

報到

支持大叔💪🏻

我吾識政治,不過都要嚟支持下大叔。

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-10-20 17:46 發表
這個帖只說選舉有關話題,其他話題包括反中風暴,請於其他帖發表及留言。

問:
yes,但民主派都唔會有好結果,年青暴徒投傘兵

支持

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-10-20 05:46 PM 發表

問:
大敗?

不要啊!😢

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-10-20 05:46 PM 發表

問:
我反而覺得犯民會大敗!

引用:

問:
你出什麼帖我都舉雙手贊成👍
但我不懂這議題,盡量學習中,絕對不想建制派大敗🙏

支持大叔

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]