• 瀏覽: 23,458
  • 回覆: 390
  • 追帖: 1
+37
港鐵大埔墟站發生傷人案,今午(19日)5時許,一名年約20歲青年,在連儂隧道內派傳單,疑因政見問題,一名穿黑衫及牛仔褲、

之前警察中刀,啲曱甴講咩話?
有冇人有片可以放上黎?

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20191019/bkn-20191019174831066-1019_00822_001.html

「片段顯示,該名黑衫男,站於雅運道被市民怒罵,但男子揚言「你哋搞亂港,我第一個斬」,結果引起不少市民回應,有人更以粗言回罵他。現場消息稱,黑衫男乘坐的士逃去無蹤。」

市民只顧自拍,任由兇徒離開,
結論:解散警隊

點解唔係斬四大漢奸同黃痴蜂

網上圖片,腸都咇左出黎‘唔知真唔真

泛民鼓吹不信任警察就可以私了...

引用:
原帖由 鄺曉彤摸胸呻吟 於 2019-10-19 06:50 PM 發表

曱甴被鎅?

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2019-10-19 06:47 PM 發表
「片段顯示,該名黑衫男,站於雅運道被市民怒罵,但男子揚言「你哋搞亂港,我第一個斬」,結果引起不少市民回應,有人更以粗言回罵他。現場消息稱,黑衫男乘坐的士逃去無蹤。」

市民只顧自拍,任由兇徒離開,
結論:解散警隊 ...
報紙寫嘅都未必真,有片睇就好啲

好似被劏嗰隻係曱甴喎!

係咪有請小鳳姐呢?

但條友被人影晒相,又唔做蒙面超人,失敗咗啦。

私了姐。無咩大不了。 已閱

應用返佢地D方法對付佢地,例如爆佢樽(投汔油彈,不過投完二/三十個先點火)再飛鐵枝再飛磚頭等等,比人捉到都罰得冇咁重(因有得比較)

引用:
原帖由 楊onQ 於 2019-10-19 06:50 PM 發表
網上圖片,腸都咇左出黎‘唔知真唔真

小腸氣。。。沒事的

次次真重傷都係無名氏
成日博出鏡果啲就擦傷當重傷

希望真重傷果位早日康復

仲支持藍人既!
良心去左邊?

引用:
原帖由 discussball 於 2019-10-19 07:02 PM 發表
次次真重傷都係無名氏
成日博出鏡果啲就擦傷當重傷

希望真重傷果位早日康復
尤其比幾條友圍秋果d,係人都知佢識金鐘罩la

主題標籤 #港鐵
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]