• 瀏覽: 2,672
  • 回覆: 15
+2
送中事件,香港出現一批維權律師,替抗爭者辯護。

免費的  

支持,維權律師一般唔收錢。

如果有維權律師要收錢就唔該開名 。

香討出現一批好垃圾既文宣,日日洗版,但每一個帖都係顛倒是非黑白有違倫常既歪理,又唔自量所出既帖子都欠缺說服力,知唔知醜架?

引用:
原帖由 melodychung 於 2019-10-19 11:47 發表

引用:
原帖由 melodychung 於 2019-10-19 11:47 AM 發表
香港出現維權律師,咁大陸化?  你呢個文宣係咪黑警扮假架?   

我先係真正嘅文宣。哪,香港出現一批口講民主既律師,咁就啱聽喇,樓豬,!

引用:
原帖由 melodychung 於 2019-10-19 11:47 發表
顏色革命工具之一。

引用:
原帖由 神經箭 於 2019-10-19 05:08 PM 發表

顏色革命工具之一。
黑金曱命

突然間念起大陸d維權律師…平反完64之后,又幫d維權律師平反

引用:
原帖由 東涌水友 於 2019-10-19 04:38 PM 發表
香討出現一批好垃圾既文宣,日日洗版,但每一個帖都係顛倒是非黑白有違倫常既歪理,又唔自量所出既帖子都欠缺說服力,知唔知醜架?
同意!香討好多藍色友,日日洗版,又唔知醜。

強烈要求開名,好多人想搵免費律師

引用:
原帖由 kw_lam 於 2019-10-19 07:31 PM 發表
強烈要求開名,好多人想搵免費律師
問開貼個條友(維權文宣)

引用:
原帖由 melodychung 於 2019-10-19 11:47 AM 發表
.

附件

33350E5C-07B1-4889-8C7F-46D692DFF095.jpeg(181.15 KB)

引用:
原帖由 054D 於 2019-10-19 04:07 PM 發表
支持,維權律師一般唔收錢。

如果有維權律師要收錢就唔該開名 。
有名有姓個個知,只有你唔知。

維權律師=分裂國家=西方走狗

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]