• 瀏覽: 3,339
  • 回覆: 22
就係因為個媽媽轉述個女7月話:「覺得示威已變質」?

香港地好人難做

各位(包括曱甴自己)請睜開眼睛看看有多醜陋吧!

引用:
原帖由 死蠢無罪 於 2019-10-18 04:18 PM 發表
因為是非黑白不是重點,立場才是重點。

個媽媽真慘😭

呢班喪屍真係賤到非筆墨所能形容

引用:
原帖由 死蠢無罪 於 2019-10-18 04:18 PM 發表
人哋阿媽死咗個女,仲要話人哋阿媽講大話,不停利用死者的剩餘價值!!

講真嘅,完全唔想同呢班人講道理,呢班人,根本就係玩信仰,只有支持佢,同反對佢,如果你反對佢,你要準備武器!!

對激進思想越虔誠,人就越冇底線,越不擇手段,所以一就係你隊冧佢,唔係就佢隊冧你!!

引用:
為自由民主?吔屎啦

引用:
原帖由 直線國國王 於 2019-10-18 04:57 PM 發表

因為是非黑白不是重點,立場才是重點。
正確 當事實或報道對自己觀念相違。佢地寧願拒絕相信。
因為呢單嘢班黃絲無咗個機會可以製造話題去攻擊政府。佢地寧願拒絕相信。並用佢地眼中的答案去繼續否定。
正如爆眼女。除衫女。831太子傳奇。性暴女。到跳海女。都係咁樣去不斷製造話題去讓所謂社會運動繼續進行。

引用:
原帖由 狂人甲 於 2019-10-18 07:59 PM 發表

人哋阿媽死咗個女,仲要話人哋阿媽講大話,不停利用死者的剩餘價值!!

講真嘅,完全唔想同呢班人講道理,呢班人,根本就係玩信仰,只有支持佢,同反對佢,如果你反對佢,你要準備武器!!

對激進思想越虔誠,人就越冇底線,越不擇手段,所以一就係你隊冧佢,唔係就佢隊冧你!! ...
班傻仔冇鬼用,單眼女失蹤咗咁耐,人間蒸發咗點解佢哋又唔出聲?搵到單眼女條屍先夠震撼嘛!

申乜鬼冤,暴徒根本就係有私心,想借一個死人去屈警察,至於死者死亡真相?唔重要!呢D人比佢上左位先係悲劇

班甲甴患佐集體精神分裂症,成日幻想比政治迫害,泥個係亂世,佢地日日比人監視,無自由。亂打人,周圍刑事毀壞都無拉佢地,要示威就示威,打人勒索禁錮,拉得好少,判得又輕。泥個世界還有香港D咁自由咁縱容佢地的地方咩?

遲啲第七大訴求:死者媽媽向曱甴道歉,並收回女兒話運動變質而必須改為女兒死前一刻仍支持運動!

咁樣算唔算滅聲?

引用:
因為變態

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]