• 瀏覽: 6,261
  • 回覆: 91
  • 追帖: 1
+11
香港落得如斯地步,尼啲咁嘅所謂校長唔單止無糾正學校歪風,更去附和壞份子嘅擺佈,隨風擺柳的姿態完全無教育者嘅風骨

引用:
原帖由 牙擦蘇 於 2019-10-18 03:26 PM 發表
香港落得如斯地步,尼啲咁嘅所謂校長唔單止無糾正學校歪風,更去附和壞份子嘅擺佈,隨風擺柳的姿態完全無教育者嘅風骨
x2

你連學生暴力行為呢個真相都扮睇唔到, 講咩“真相帶來最公平結果"? 破壞學校破壞社會由納稅人d錢去埋單, 對納稅人公平?

果20個個案, 你搵人陪學生去舉報同提供資料先有用, 唔係你自己講完就就算, 就認為可以還完真相...

呢d校長真係好垃圾...

引用:
原帖由 牙擦蘇 於 2019-10-18 03:26 PM 發表
回歸之後.....反中亂港最積極應該就是中大...........!!

士大夫無恥此為典型!
一個校長不辯是非,不以身做則,屈於暴力不分是非,還有臉自稱校長!

難怪香港江河日下

引用:
原帖由 laohang 於 2019-10-18 03:21 PM 發表
中大校長段崇智發出公開信,表示已聯絡被捕的超過30名學生,了解他們被捕後遭遇。他說,對於部分警務人員涉嫌不當使用暴力或違反人權,經查證後須予以譴責。
段崇智又說,大部分同學表示,被捕後要求聯絡律師或家人不果,亦有人反映得不到所需醫療協助,不止一人表示在錄口供或扣留期間曾被警員掌摑,有兩人表示搜身前獲告知不需脫衣,卻在搜身房內被同性警員強逼脫下所有衣物。
段崇智指,共有約20位同學表示,曾遭遇一 ...
咁嘅仆佳校長,包庇暴徒,去食焦啦

嘩!!!原來中大校董主席系新紅雞董事局既人....即系4叔既人....

習大中央軍委))))))你地睇到特9個pok kai同李國章點借校本條例成立學校法團入侵學校搞我地香港下一代~利用佢地反中冇??家下塲反習大龍鳳佢個pok kai已經玩得淋漓盡致俾你地班大老爺睇到!!!

引用:
原帖由 laohang 於 2019-10-18 03:21 PM 發表
中大校長段崇智發出公開信,表示已聯絡被捕的超過30名學生,了解他們被捕後遭遇。他說,對於部分警務人員涉嫌不當使用暴力或違反人權,經查證後須予以譴責。
段崇智又說,大部分同學表示,被捕後要求聯絡律師或家人不果,亦有人反映得不到所需醫療協助,不止一人表示在錄口供或扣留期間曾被警員掌摑,有兩人表示搜身前獲告知不需脫衣,卻在搜身房內被同性警員強逼脫下所有衣物。
段崇智指,共有約20位同學表示,曾遭遇一 ...
呀校長~
從人道既角度, 幾十名暴徒毒打一個人, 係咪不當武力?
其中有好多暴徒都係大學生, 當中亦可能有你校既學生, 你當睇唔到?

比班垃圾學生兇兩兇就跪低, 咁既風骨學人做校長? 做狗吧啦

聽人一面之詞,校長有冇聽下被暴徒迫害嘅良民?遣責吓校長老師,點解有咁多學生如斯暴力吧?

段狗真係冇撚用,比班大學暴徒兇兩嘢, 唯有乜都應承,,,,

引用:
又要證實,又如涉及,
和毒媒體既傳,聞,據消息人仕....

其實係講左等於冇講.....一方面招呼班暴力學生,一方面其實冇正式向政府,警察落實任何指責..

班林子健校友剩係同校長講,唔敢去報案,咪得過講字..
校長其實深知肚明,發一份講左等於冇講既聲明,
在政治上係高明..
在教育上係垃圾...

博成班人根本唔敢去警察投訴課,監警會等..出完份聲明就冇得再跟...
否則和林一樣,可能被告誤導警務人員罪..
警方一定搵齊料,一有人投訴,就大把證據去入佢呢條罪...

段校長,你同佢地報左警未?如果得個講字你就信,我好懷疑你智商

港大校董主席李國章你咪匿埋~大少奶幫得習大中央軍委同2隻鬼睇得~邊會少你港大果份架??你同福建幫特9侵左幾多古惑仔入大學做毒品生意??系大學昆到幾多學生出黎同你地開個bank acc做野??

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]