• 瀏覽: 5,046
  • 回覆: 15
  • 追帖: 1
+4
岑子杰10月16號晩上7點幾"遇襲",宣傳單張16號已排好板,準備妥當及印成2000張,內容已包括被打,神奇唔神奇呢?

最攪笑係下款: 岑子杰瀝源選區選團隊 / 二零一九年十月十七日, 印刷早過下款註名日子????真係穿曬煲, 擺明未卜先知預印

引用:
原帖由 出入笨拙的膠袋 於 2019-10-18 07:48 AM 發表
岑子杰10月16號晩上7點幾"遇襲",宣傳單張16號已排好板,準備妥當及印成2000張,內容已包括被打,神奇唔神奇呢?

最攪笑係下款: 岑子杰瀝源選區選團隊 / 二零一九年十月十七日, 印刷早過下款註名日子????真係穿曬煲, 擺明未卜先知預印

...
我都估到佢哋又做假,果然系。

咁會唔會有印刷公司願意晚上幫佢印?

引用:
原帖由 怒風 於 2019-10-18 09:08 AM 發表
咁會唔會有印刷公司願意晚上幫佢印?
16號排版喎

引用:
原帖由 出入笨拙的膠袋 於 2019-10-18 09:18 AM 發表

16號排版喎
我唔係佢嘅支持者,只係想用客觀想法,佢地會唔會做到即晚排版,通宵印刷?如果佢地有印刷公司支持,又會唔會做到?始終現今科技發達,都未必唔得。

引用:
原帖由 怒風 於 2019-10-18 09:42 AM 發表

我唔係佢嘅支持者,只係想用客觀想法,佢地會唔會做到即晚排版,通宵印刷?如果佢地有印刷公司支持,又會唔會做到?始終現今科技發達,都未必唔得。 ...
明白,大家對事討論。你的說法是可以說得通的,

選區議員?不用選啦!咁有預知能力,不如開檔做神棍幫人好過做議員啦

扁哥契細佬

一夜之間神奇癒合,竟然一㸃痕積都看不見

快過印報紙. 你地自己諗諗

擺明假 打完好快冇事 依家嘅政客是九流戲子

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]