• 瀏覽: 8,670
  • 回覆: 116
  • 追帖: 1
+5
引用:
原帖由 子將 於 2019-10-17 09:00 PM 發表
有乜證明張出世紙係真

陳彥霖一定係比黑警先姦後殺
睇你個名同個人都一樣啦智障。

無記今次又記一功,真相公諸於世

引用:
原帖由 Joeycky 於 2019-10-17 08:20 PM 發表
暴徒點會相信,可能遲下又話陳媽比人要脅都未定。
係啦,依家D黃人好似唔啱聽就質疑人。好似tvb咁唔啱睇就做假,毒果個D就話對。咩人都有

引用:
原帖由 殘廁花花手袋 於 2019-10-17 08:01 PM 發表
毛賤新聞,繼續呃人。😱
死人生人都搞,你班曱甴等天收

引用:
原帖由 具陽哥 於 2019-10-17 11:41 PM 發表
咩老母嚟咖呢個
好過曱甴老母毛孟靜先啦

引用:
原帖由 說好的不離不棄 於 2019-10-17 10:07 PM 發表

班死曱甴可能係想連佢呀媽都迫死埋,再屈中共滅口
都似啦

引用:
原帖由 殘廁花花手袋 於 2019-10-18 07:12 AM 發表

只有一大舊錢先蓋得過無限喪女哀痛
你講就係事實?

車就炒咗,班粉腸扮冇事,炒作其他囉

引用:
原帖由 楊onQ 於 2019-10-17 19:49 發表
職業訓練局青年學院十五歲女學生陳彥霖死亡一事,外界不斷質疑她死因有可疑。她媽媽接受訪問時說,相信她是自殺,希望謠言盡快停止,還她及死去的女兒一個寧靜。

何女士:「這是陳彥霖的出世紙,我是她媽媽。」
...

http://img.tvb.com/ti_img/inews/20191017/entries_5da84727e6038380295c27b2_3515517191_big_157131 ...
支持TVB專訪母親講事實!

齊齊投入Tvb 52台慶!

今晚,《出走澳洲》最後一日

下星期一,《嫁到這世界邊端》第三季!

離棄99妖視反中宣淫!

引用:
原帖由 殘廁花花手袋 於 2019-10-18 07:12 AM 發表

只有一大舊錢先蓋得過無限喪女哀痛
只有為了抹黑先可以蓋過自己良知

彥霖媽好勇敢,講得很好,感動了我,我哭了.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]