• 瀏覽: 8,678
  • 回覆: 116
  • 追帖: 1
+5
引用:
原帖由 說好的不離不棄 於 2019-10-17 09:17 PM 發表

好笑,連登曱甴起底出晒名架啦,而家扮失憶?
咪係,即係做親衰嘢都屈警察扮一樣

曱甴話冇露樣,個阿媽係共產黨假扮

暴徒不斷消費佢哋

引用:
原帖由 共享陽光 於 2019-10-17 09:14 PM 發表
十九幾部閉路電視畫面都出哂黎,點都揾唔到可疑處,班喪屍曱甴一定唔會收手
沒證據就屈人話警察殺…
依家好多條女自殺我都好懷疑係班曱甴搞到班女沒哂前途先走黃泉路
一定係 一定係曱甴做的!!
因為曱甴的出現在4個月內增加左幾多人自殺 有數據睇的

引用:
原帖由 楊onQ 於 2019-10-17 09:50 PM 發表

咪係,即係做親衰嘢都屈警察扮一樣
班死曱甴可能係想連佢呀媽都迫死埋,再屈中共滅口

現在是什麼時代,死者母親接受訪問都要先拿出証據來証明身份。但那些蒙面黑人只要站出來開個記招便當真人真事。真的很諷刺

提示: 違規內容已被屏蔽
提示: 違規內容已被屏蔽
你D福街成日說三道四攪到天下大亂
https://youtu.be/k68bBNm5UJg

引用:
原帖由 殘廁花花手袋 於 2019-10-17 10:13 PM 發表

五毛為左錢乜得做得出
班黑衣賤種畜牲,就真係為左錢,咩壞事都做盡,你條柒頭收皮啦,你老母臭爛西!

引用:
原帖由 tinnit 於 2019-10-17 08:45 PM 發表
我最唔鍾意佢一開波就應承葉建源投放50億教育界,
跟住邪教教協會慶坐主家席,
跟住又話大和解 又話同CY處事不同 獻媚犯民,
依家領哂嘢...
同意。大和解?!婦人之仁!

學校要追究暴徒破壞,拉哂班仆街。

引用:
原帖由 菊花杰全爆裂 於 2019-10-17 08:14 PM 發表

人一黃腦就殘,呢句話真係無錯,黃屍曱甴文宣無所不用其極,連死者都得唔到尊重,黃屍文宣繼續騙,繼續編,黃屍依家仲有部份人中得屍毒太深,等一個一個大話俾人督爆時令更加多人清醒。 ...
老友,屎曱甴/和理狗唔會醒了,我昨天與一頭和理狗(物理治療師)討論呢件事,枉佢讀咁多書,佢堅信是警察殺人,我最後吊7佢!

叫咗你班友唔好走去太子拜啦仲喺深水埗7月鬼節剎陰C紙,真係撞鬼啊。陸續有嚟添啊。

人哋屋企又比你哋拆散埋,學校又俾你班仆街打爛埋,你哋班友究竟捨得收手未。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]