• 瀏覽: 8,665
  • 回覆: 116
  • 追帖: 1
+5
呢單唔掂 唯有再找下單搞作啦

成鳩日都想抽死人水

pk曱甴

引用:
原帖由 殘廁花花手袋 於 2019-10-17 08:01 PM 發表
毛賤新聞,繼續呃人。😱
你有內情?

根本就係精心策劃,去地鐵站睇過就知,全港各區大量文宣一式一樣,這些唔係普通示威者可以做到,冇番咁上下人力財力物力,邊可能冇大台呀

我最唔鍾意佢一開波就應承葉建源投放50億教育界,
跟住邪教教協會慶坐主家席,
跟住又話大和解 又話同CY處事不同 獻媚犯民,
依家領哂嘢...
引用:
原帖由 mm170240279 於 2019-10-17 08:37 PM 發表
師兄, 我都希望我睇錯,
佢可能真的不是黃, 但絕對係地產霸權的人,
可惜的是我一而再, 再而三的估中晒佢所做的野

引用:
原帖由 楊onQ 於 2019-10-17 07:52 PM 發表
人地阿媽驚死曱甴話佢冒充,連出世紙都攞埋出嚟
系人都知黃狗招數,而且好大可能人地阿媽都系局中人

引用:
原帖由 tinnit 於 2019-10-17 08:45 PM 發表
我最唔鍾意佢一開波就應承葉建源投放50億教育界,
跟住邪教教協會慶坐主家席,
跟住又話大和解 又話同CY處事不同 獻媚犯民,
依家領哂嘢...
佢係曾蔭權年代, 唔記得佢任乜鳩署長,
個時有次電視訪問, 佢話睇唔到劏房係乜野問題,
我已經眼都突撚埋
個時我仲周圍同人講,
要發達真係唔難, 唔使識d乜,
只要跟住揸權的人講的說話去做包發

引用:
原帖由 tinnit 於 2019-10-17 08:03 PM 發表
死者母親在TV鏡頭公開出世紙身份證 以向曱甴證明真實身份;
並向曱甴道明女兒參加示威後不想再前往;
但已被洗腦非常痛苦而引至自殺;
並希望曱甴收手吧... ...
佢其實想幫個女洗底,可惜又系大話精,話個女去買野返元朗請同事食而中催淚彈

引用:
原帖由 mm170240279 於 2019-10-17 08:48 PM 發表

佢係曾蔭權年代, 唔記得佢任乜鳩署長,
個時有次電視訪問, 佢話睇唔到劏房係乜野問題,
我已經眼都突撚埋
個時我仲周圍同人講,
要發達真係唔難, 唔使識d乜,
只要跟住揸權的人講的說話去做包發 ...
聽過我講呢句的人, 如果佢又有上呢度,
佢應該已記得我係乜水
不過呢d酒後講的野, 應該都無人當一回事

好心啲福街和理非曱甴暴徒唔好再消費亡者啦,乜柒都懷疑無所謂,但搞到人地屋企唔好,做反個人啦。

引用:
原帖由 共享陽光 於 2019-10-17 08:45 PM 發表
根本就係精心策劃,去地鐵站睇過就知,全港各區大量文宣一式一樣,這些唔係普通示威者可以做到,冇番咁上下人力財力物力,邊可能冇大台呀
背後系法輪功

成班暴徒求其搵個藉口 為咗破壞而破壞最緊要有錢收 反正捉唔到當冇事發生 捉到又畀政棍呃 會有一大班律師團隊 會幫你解決法律問題 上堂定計 真係有排同你計

引用:
原帖由 tkkay623 於 2019-10-17 07:56 PM 發表
毒果班黑記真係正仆街!
喪盡天良,等天收

引用:
原帖由 ie7 於 2019-10-17 08:53 PM 發表

背後系法輪功
一張張貼係地鐵站同流濃牆果D連登文宣,好多都係彩色,咁樣印唔平架,俾人撕完又補,錢從何來?所以絕對係有大台

有乜證明張出世紙係真

陳彥霖一定係比黑警先姦後殺

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]