• 瀏覽: 1,734
  • 回覆: 26
從源頭止亂  首先依法取締「連登」

都係好事嚟嘅,果班友仔嘅質數係有幾高嘅,相信香訂嘅網友係有目共睹

新聞來源連結:
http://paper.wenweipo.com/2019/10/16/PL1910160005.htm

呢啲恐怖組織網站, 當局一早應該禁啦, 搞成今日咁嘅局面, 政府有一定責任。

連登直情係"孔報"份子溫床, 經常號召啲蠢人出嚟攪事......响歐美早就被執法部門拉人封艇啦......

共9撚思維, 唔解決問題, 解決提出問題既人

有需求就有供應,
消滅一個供應有何用? .... 

嘥氣啦,等林鄭做呀,等到生蜘蛛網啦!

on9政府垃圾官
拖到2047

應該調返轉, 開放連登比大陸人上. 到時三五七萬個人係連登一人一句. 佢地就乜都傾吾到.
連登即時變大媽廣場. 信吾信?

引用:
原帖由 眼訓到喊 於 2019-10-17 19:24 發表
共9撚思維, 唔解決問題, 解決提出問題既人
咁點解一開始5直接搞源頭要不停搞D無辜市民?5好以為自己好有論據,站不住腳的。

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2019-10-17 07:12 AM 發表
呢啲恐怖組織網站, 當局一早應該禁啦, 搞成今日咁嘅局面, 政府有一定責任。
跟本係同一鼻孔出氣
只是封有問題的網站不是封網路
攪咁耐哂鳩氣

一句講晒,政府高官一半是曱甴,一半是廢物。

引用:
原帖由 nikkorlee 於 2019-10-17 07:45 PM 發表

錯,中國思維一直都系

問題連同提出問題的人一起解決
錯,連登唔係問題或提出問題,
連登係煽動暴亂,煽動恐襲既恐怖組織網站
呀爺只係提出徵結所在,提點冇政治意識既香港傭官啫

以上內容純屬個人感想

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 眼訓到喊 於 2019-10-17 08:47 PM 發表

一開始200萬人出黎和平遊行都唔係直接對政權發聲?

智障支那豬真係夠ON9
人地係問你點解要攪無辜市民呀?答啦
唔好答唔到就心虛鬧人至得架

你地唔係一直支持民主自由既咩?乜原來只係你地有其他人冇架?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]