• 瀏覽: 4,834
  • 回覆: 35
+3
這名大公司經理在庭上情緒激動,多次掩臉抽泣?😭
大家認為佢係後悔打該名的士司機,定係擔心自己冇咗份高薪厚職呢?
你估百幾人圍毆人哋一個就捉你唔到?!
天網恢恢疏而不漏😑

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/ ... 1016_00822_001.html

我好佩服d大人物。佢地上到廳一樣淡定。。例子系薄熙來。。。人地風光時。要風得風。但失敗時。一樣係勝者為王感。。點似香港人。得勢時由上環寸到落中環。。再出銅鑼灣。一敗就。。。。。。。

又保釋

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2019-10-16 07:26 PM 發表
我好佩服d大人物。佢地上到廳一樣淡定。。例子系薄熙來。。。人地風光時。要風得風。但失敗時。一樣係勝者為王感。。點似香港人。得勢時由上環寸到落中環。。再出銅鑼灣。一敗就。。。。。。。 ...
其實全世界搞政治都系你死我活,好似美國選舉個陣既郵件門,一樣日日有人死。只不過睇搵全世界,包括中東薩達姆之流,就算要死都面無懼色。邊有香港呢班玩政治既,坐幾年就流馬尿。講到底就系好日子過太耐患佐幼稚病

引用:
原帖由 LonginusTM 於 2019-10-16 07:37 PM 發表

其實全世界搞政治都系你死我活,好似美國選舉個陣既郵件門,一樣日日有人死。只不過睇搵全世界,包括中東薩達姆之流,就算要死都面無懼色。邊有香港呢班玩政治既,坐幾年就流馬尿。講到底就系好日子過太耐患佐幼稚病 ...
但無事前就寸過狗。我雖然唔系愛國愛黨人士。但見佢地踩國旗時。好鬼寸。又瘋狂。。點知一告。又求情。又話無知。又話知錯。反差太大。。。。。

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2019-10-16 07:41 PM 發表

但無事前就寸過狗。我雖然唔系愛國愛黨人士。但見佢地踩國旗時。好鬼寸。又瘋狂。。點知一告。又求情。又話無知。又話知錯。反差太大。。。。。 ...
一被人拉就唔係頭痛就肚痛一係就M痛
一被人告就唔係低能就白痴, 一係就弱智
告入左就病發, 唔係心有事就腦有事.......你老母

引用:
原帖由 Ed0409 於 2019-10-16 07:46 PM 發表

一被人拉就唔係頭痛就肚痛一係就M痛
一被人告就唔係低能就白痴, 一係就弱智
告入左就病發, 唔係心有事就腦有事.......你老母
全香港被哩類人影響 哎。真系唔想講。越講越興。。。唔系被小學雞代表。就系被越南人影響。。

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2019-10-16 07:26 PM 發表
我好佩服d大人物。佢地上到廳一樣淡定。。例子系薄熙來。。。人地風光時。要風得風。但失敗時。一樣係勝者為王感。。點似香港人。得勢時由上環寸到落中環。。再出銅鑼灣。一敗就。。。。。。。 ...
呢類係大人物 做得出 輸左會認 唔似城邦曱甴由頭蒙到落屎忽 怕畀人認到做衰野 失左手就話自己低能白痴遲鈍腦殘手抽筋 雖然可能大部份係低能弱智 但做得出唔敢認兼自封係龜公 真係城邦曱甴先會咁

何必徧偏選中我

除左面罩嘅反應....

示威喪屍暴動曱甴,腦袋己完全被侵蝕,無獨立思維!毫無是非觀、道德觀,無同理心及基本人性!

只能認有限顏色(黃同黑)、識幾隻別字(用嚟貼膿牆)、跟大圍喪屍嗌口號!!要戴面罩,無獨立行動能力。面罩一脫落馬上進入驚恐失智狀態,大小便失禁!唔認得亦唔知自己係咩,存在有咩意義!!

(哎呀!!快D俾番個面罩我呀!!)

真係羞家,打人嗰時咁狼死,上到庭就留馬尿。所以蒙面法呢幫到呢批啲人唔會犯法。

引用:
中共嘅高官都係經過,激烈嘅鬥爭先上到位嘅,否則係應對唔到國際大局。香港街頭呢啲,除咗個口罩就死狗一隻。

戲子? 以為人多就唔會被人捉,以家僕街了

經過四個月,肯定同大家講,智障同岸鳩係無得醫、仲會傳染。

運動結束後,好多人坐完監都未必明白發生緊咩事。坐監的以為自己係為公義、有兄弟撐。十年、唔駛半年我包保所謂兄弟已無人記得你、探你。耳士只係用來「歌頌」,即係「水、坤鳩」班岸鳩曱甴仔做替死鬼,醒目果啲番左屋企數緊錢。

年紀細的曱甴,再唔識醒,好快要入去坐十年都未必知自己衰乜。趁隻手仲乾淨時,快快手放低裝備,好好上學去。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]