• 瀏覽: 1,910
  • 回覆: 11
呢位性感女士好明顯係索咗野,呢D行為係食咗鎮靜劑安眠藥 等藥物出現嘅反應。在校園破壞設施嗰幾個幪面鼠,什麼時候出來自首和作出破壞公物的賠償?

香港人好多瞓棺材房長大,有"妄想被迫害後群症",又話香港無自由,重工迫害香港人,香港獨裁政府等等。無自由又點會俾你哋出來四圍破壞搗亂,警察咁兇惡的話早就好似美國警察般用實彈射死幾百件口罩暴徒了

又說不同人

引用:
原帖由 bwk0317 於 2019-10-17 05:18 AM 發表
呢位性感女士好明顯係索咗野,呢D行為係食咗鎮靜劑安眠藥 等藥物出現嘅反應。在校園破壞設施嗰幾個幪面鼠,什麼時候出來自首和作出破壞公物的賠償?

香港人好多瞓棺材房長大,有"妄想被迫害後群症",又話香港無自由,重工迫害香港人,香港獨裁政府等等。無自由又點會俾你哋出來四圍破壞搗亂,警察咁兇惡的話早就好似美國警察般用實彈射死幾百件口罩暴徒了 ...
佢上過天台, 之後吾見左對鞋, 我覺得係本來想自殺, 最後吾想選擇跳樓.

引用:
原帖由 sevenpm 於 2019-10-17 07:19 AM 發表
又說不同人
佢地主要麻又係想屈警察. 所以你比咩證據佢地都會話吾係.
佢地幾時有正常咁去思考過?

引用:
原帖由 Gzips 於 2019-10-17 10:25 AM 發表

佢上過天台, 之後吾見左對鞋, 我覺得係本來想自殺, 最後吾想選擇跳樓.
呢個諗法好有可能,最後一樣係點解脫光去游水

引用:
原帖由 Gzips 於 2019-10-17 10:28 AM 發表

呢個都好有可能,真相係乜已經唔重要,主力係老屈差人

引用:
原帖由 異域委屈的牛 於 2019-10-17 02:57 PM 發表

呢個諗法好有可能,最後一樣係點解脫光去游水
識游水既人都知衣服阻住晒, 尤其是佢果條褲.

引用:
原帖由 Gzips 於 2019-10-17 10:28 AM 發表

為何班黑衣及毒果猛咬住間vtc呢,感覺佢地好似混淆緊視聽,引導公衆將目光放在vtc及差人上,係都要vtc交出cctv其實係咪有人想confirm一吓vtc既cctv影倒D乜野(例如罪證相關的人和物), 仲有班黑衣衝入vtc話揾個女仔對鞋,其實係咪想入去double check吓有冇留底任何罪證,順便消滅埋佢。相信差人背後一定做緊野,話單野冇可疑只不過係煙幕吧,以前見過有D case都係咁樣,純個人猜測~

引用:
原帖由 天風動颯掃凡塵 於 2019-10-17 04:20 PM 發表

為何班黑衣及毒果猛咬住間vtc呢,感覺佢地好似混淆緊視聽,引導公衆將目光放在vtc及差人上,係都要vtc交出cctv其實係咪有人想confirm一吓vtc既cctv影倒D乜野(例如罪證相關的人和物), 仲有班黑衣衝入vtc話揾個女仔對鞋,其實係咪想入去double check吓有冇留底任何罪證,順便消滅埋佢。相信差人背後一定做緊野,話單野冇可疑只不過係煙幕吧,以前見過有D case都係咁樣 ...
咬住間vtc目的麻又係想搞破壞. 佢地以為學校吾 肯交出CCTV. 結果學校肯交出來. 但係又話條片吾合佢地心意, 就咁麻又開始打爛野囉.
而家學校一次過交出左16條片. 但係佢地而家又話片中條女吾係死者. 係警人扮的. 主要目的麻又係想屈落差人度搵借口又去攪亂. 所以你比咩佢地都有用.
我覺得而家最有效既方法係每一個人都上去連登度, 每人比一條毛片佢地睇. 佢地掛住睇毛片就冇咁多時間出來攪事. 絶對有效~~!!!!

引用:
原帖由 Gzips 於 2019-10-17 03:06 PM 發表

識游水既人都知衣服阻住晒, 尤其是佢果條褲.
有可能跳樓唔成,行到海邊,見天黑冇人想游下水減壓,唔想上水衫濕哂,除哂衫落海游,但少不更事,海有暗流,下弦日子加上鯉魚門口水流急,體力不支遇溺都好正常。

全香港都睇左 D 片 N 次
但呢 D 野佢家人根本唔想講 , 我話你地 30 年搞亂香港搞到政府施政難行
一國二制失敗 , 民不聊生
藍黃分裂 , 少女尋短見
家人被二次, 三次, 四次, N 次傷害
你又認唔認 ? 害死香港人搞到香港咁多悲劇
仲乜鬼又要屈差佬 ?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]