• 瀏覽: 2,677
  • 回覆: 25
+2
盲妹未死, 又有報告唔問埋佢公開真相既

今次播赤腳
下次播全祼,叫曱甴心死!

其實間學校係咪案法第一現場?
如果唔係,咁睇cctv有咩意思?

引用:
原帖由 CherryYang67 於 2019-10-16 03:30 PM 發表
知專生成日幻想個女仔俾類似警察、武警人挾走,睇極CCTV都冇,一定有人隱瞞!不如知專拍套再播俾佢地睇!
劇情唔係佢哋要嘅就拆學校啦

精神有問題??

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-10-16 03:33 PM 發表
盲妹未死, 又有報告唔問埋佢公開真相既
C 法覆核都唔准公開

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-10-16 03:42 PM 發表
C 法覆核都唔准公開
從來死人冇得反駁, 咪有創作空間lor
做呢d陰毒野.........越毒將來既報應就越慘

咩大律師公會主席.......個報應落佢個女先, step by step..........

我懷疑黃絲個腦中咗不明病毒囉,經常有妄想被迫害症!

引用:
原帖由 J@Aries 於 2019-10-16 03:38 PM 發表
其實間學校係咪案法第一現場?
如果唔係,咁睇cctv有咩意思?
平時又講私隱,而家又要公開cctv??

引用:
原帖由 凹凹凸凸 於 2019-10-16 03:45 PM 發表
我懷疑黃絲個腦中咗不明病毒囉,經常有妄想被迫害症!
呢d叫賤種
又唔見曱甴搵傳說中太子死者家屬???

成日吊黨鐵, 但就冇破壞HKU + CU站d閘機+cctv (曱甴大學生多, 自己用就唔能破壞)

講唔講得架 ? 佢阿媽好似知咩事唔想再講
我睇片覺得佢唔似 take 野, 咁 lift 都好準好正常
但肯定有心事 , 個勢似想跳樓但冇做到

我總括一句 , 你話唔關班曱甴事 ? 你話唔關教育事 ?
佢係呢件事的犧牲品 

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-10-16 03:48 PM 發表

呢d叫賤種
又唔見曱甴搵傳說中太子死者家屬???

成日吊黨鐵, 但就冇破壞HKU + CU站d閘機+cctv (曱甴大學生多, 自己用就唔能破壞)
其實佢地都 ON 999 嘅

EG
一個住 TKO 的學生, 破壞 KWAI FONG MTR
另一個住 KWAI FONG 的學生, 破壞番 TKO 的 MTR
其實最後米又係影響晒全部人

正笨西

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]