• 瀏覽: 39,272
  • 回覆: 361
+7
學習整汽油 彈

學生搵到新方法(繃帶蒙面法) 可不受「禁蒙面法」官制,燒到塊面熔熔爛爛 有理合辯解 可全班實行

兩個中三學生係學校可以自行做實驗,之後搞到燒傷?

訓練掟汽油彈囉

引用:
原帖由 scottie_csp 於 2019-10-16 02:52 PM 發表

上chem堂都要老師在場先可以做實驗,好明顯兩條友做梗啲唔見得光嘅嘢,可惜事敗燒傷,抵死!

學校俾警察進入,校友同學生會唔會圍校長架?!

引用:
原帖由 Ed0409 於 2019-10-16 12:50 PM 發表
灣仔香港華仁書院,兩名男生今早約10時半,上訓練堂時,不慎被火燒傷,其中一名男子面部及手被燒傷,校方報警,由救護車送院。...

http://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20191016/_2019101612350046111.jpg

灣仔香港華仁書院,兩名男生今早約10時半,上訓練堂時,不慎被火燒傷,其中一名男子面部及手被燒傷,校 ...
暴徒放火燒自已春袋!

引用:
原帖由 瑪卡 於 16-10-2019 01:10 PM 發表

樓主有天眼通👍
實驗室有冇CCTV?快d扑爛佢,以免被克警取證
唔好送頭

訓練拋汽油彈.

訓練擲汽油旦呀

引用:
原帖由 投訴即被禁訪 於 2019-10-16 01:31 PM 發表

香港啲中學有實驗室,乜你未讀過中學呀?
中學實驗室要有教師指導在場先可以做實驗,依家出咗事校學先話去了解發生乜事,好明顯係無教師在場,咁只有兩個可能,學校知而不管什至縱容學生私下做“實驗”,或者學生瞞住學校在校內做啲唔應該做嘅“實驗”,兩個可能都唔係好事!

引用:
原帖由 33ed 於 2019-10-16 03:39 PM 發表
學生搵到新方法(繃帶蒙面法) 可不受「禁蒙面法」官制,燒到塊面熔熔爛爛 有理合辯解 可全班實行
不如整爛自已塊面無人認得,光明右使

有冇細路電視?我要睇真相

引用:
原帖由 marychin 於 2019-10-16 12:52 PM 發表
暴徒訓練班?
咁L實用

引用:
原帖由 33ed 於 2019-10-16 03:39 PM 發表
好有創意嘅假設!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]