• 瀏覽: 1,814
  • 回覆: 28
救世者是真香港人的希望, 天佑香港

唔覺得係囉,係幫香港清除一班,口愛國愛黨,但係事實上成日想移民嘅官!

更多直接受中央委派的官員出任香港重要位置,真真正正以香港為核心的管理階層,唔係成日想移民嗰啲!!

將會更加加強國家觀念!!

你要記住,中國從來唔怕美國,因為中國人屋企其實冇咩美國貨,美國人屋企,好多中國貨!

真係攬炒,咪睇吓邊個死先囉!!

中國而家的實質生產能力,足夠支持中國強大,同埋加強世界地位!

美國特朗普,真係幫美國邊緣化,呢排佢同歐洲嘅關係都麻麻,德國總理多次出訪中國!!

如果歐盟,同中國合作愉快,美元根本已經冇價值,因為其實好多國家人民都唔係用美國貨,要美元做咩呢?

美元強大只係因為佢係一個真正嘅資本主義國家,資本家啲錢,鍾意擺喺美國!

香港嘅存在,亦都係因為香港係一個資本主義城市,中國人啲錢鍾意擺喺香港!

實質上,香港唔一定需要美國,香港最需要嘅,就係維持資本主義!!

加速一國一制,港元美元脫鉤,資金揀投中定投美
而家無後顧之憂先可以真出手

如果港幣唔可以兌換美金,香港人根本冇得揀,香港人一定要人民幣,根本生活所需,全部都係中國製造,中國生產,俾啲美金你攞嚟睇咩!!

美國搞分裂中國,中央可以名正言順的接管香港,一國一制,美國就是個屁。

美國警察嘅方法對付香港暴徒,就好睇啲。美國警察遇到攻擊,係對目標打兩槍,確保制止目標行動。

美國警察遇到攻擊,係對目標打兩槍,確保制止目標行動。

引用:
原帖由 Bloody_May 於 2019-10-16 11:38 AM 發表
是超人,蜘蛛俠,鐵甲萬能俠惹的禍

引用:
原帖由 Bloody_May 於 2019-10-16 11:38 AM 發表
成班犯民.變身、小丑、
成魔,攻擊香港.

引用:
原帖由 狂人甲 於 2019-10-16 11:49 AM 發表
唔覺得係囉,係幫香港清除一班,口愛國愛黨,但係事實上成日想移民嘅官!

更多直接受中央委派的官員出任香港重要位置,真真正正以香港為核心的管理階層,唔係成日想移民嗰啲!!

將會更加加強國家觀念!!

你要記住,中國從來唔怕美國,因為中國人屋企其實冇咩美國貨,美國人屋企,好多中國貨!

真係攬炒,咪睇吓邊個死先囉!! ...
廣州就系0甘,攪到冇本地人做大官

引用:
原帖由 客家大老 於 2019-10-16 09:47 PM 發表

廣州就系0甘,攪到冇本地人做大官
市長不是廣東人嗎

引用:
原帖由 rollins 於 2019-10-16 09:56 PM 發表

市長不是廣東人嗎
你認為夠大就是鳥

引用:
原帖由 客家大老 於 2019-10-16 10:05 PM 發表

你認為夠大就是鳥
起碼大過你的鳥

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]