• 瀏覽: 16,564
  • 回覆: 334
+9
暴大不代表我

引用:
原帖由 dingoo 於 2019-10-24 12:52 PM 發表
751代表700萬人?
咁講只代表你不學無術,不知民調為何物。

引用:
原帖由 hfceddie 於 2019-10-16 02:07 AM 發表
《明報》委託中大傳播與民意調查中心,就反修例議題進行民調。反修例衝突中,警方執法惹人批評,民調結果顯示,68.8%市民支持大規模重組警隊,不支持的有22%。

《明報》委託中大傳播與民意調查中心,就反修例議題進行民調。反修例衝突中 ...
支持大規模重組警隊,
支持大量 武警 加入警隊.
支持警隊大大力除暴徒

引用:
原帖由 hfceddie 於 2019-10-16 02:07 AM 發表
《明報》委託中大傳播與民意調查中心,就反修例議題進行民調。反修例衝突中,警方執法惹人批評,民調結果顯示,68.8%市民支持大規模重組警隊,不支持的有22%。

《明報》委託中大傳播與民意調查中心,就反修例議題進行民調。反修例衝突中 ...
點解抽唔到我調查!

有721,點信

一個15歲以上代表一萬人

引用:
原帖由 jinli 於 2019-10-16 06:23 AM 發表
日月報, 慳D啦, 成個編採部都係黃到出汁既仆街
都係毒果集團

引用:
原帖由 albacamel 於 2019-10-16 06:14 AM 發表
《明報》委託中大傳播與民意調查中心的調查,在10月中進行,訪問751名15歲或以上市民。

751👈🏻
恐怕呢751 受訪對像即係同學嘅同學,不過咁,又即係有3成同學重係正常嘅

引用:

https://fs.mingpao.com/ins/20191015/s00001/1eab759bba441fb89b27c925140e8e77.jpg

十個被訪者,十個是深黃嘅黃心 objects

問題中大民調可信性是0

要可信,去訪問的士佬,垃圾佬,賣魚佬,可能會有唔同結果。

對統計學有一DD了解嘅人都知道,咁嘅結果係唔合理的。 這種結果只有一種可能就是被操縱。 唔明白作為一個傳媒機構為何會把一份被操縱的民調公佈。 

支持解散,應該由武警接管

我自己調查有75%市民應該嚴打暴徒破壞社會秩序和公物..

呢類民調就算把啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]