• 瀏覽: 110,348
  • 回覆: 1,173
  • 追帖: 7
+55
系公衆地方判斬首,現場直播,俾呢班黃尸甴曱睇下做暴徒下場

引用:
原帖由 哈囉小菠菜 於 2019-10-15 06:46 AM 發表

2019年多了一位,因謀殺他人而入冊的姓許學生
直接送交金仔練炮。

而家間中學咪安全囉

引用:
原帖由 ahpang 於 2019-10-15 06:59 AM 發表
停止每日150個單証來港才能漸漸救港,暴徒人數才能降低。
每天150, 妳要多謝泛民爭取

引用:
原帖由 無恥奴 於 2019-10-15 07:16 AM 發表

你睇佢寫野幾硬鳩就知唔洗回佢,盛世同暴政相對既野黎,佢將兩樣擺埋講,邏輯就好有問題,可能出去做黑衣比人打中頭所以痴左線
黃屍毒入腦,講多無謂

引用:
原帖由 共享陽光 於 2019-10-15 05:08 AM 發表
  (星島日報報道)防暴警長前日在觀塘被示威者偷襲割頸險死,同袍當場拘捕涉案青年,揭發疑犯為十九歲中六男生,警方事後到其粉嶺寓所搜查有驚人發...

寫定遺書?唔係咁L痴呀?有乜L野咁大仇口呀?洗腦洗到變喪 ...
邪教發倫工叫人自殘或傷害他人而達到目的!甚麼天滅東恭,介警頸都可能有關!大己元網報章漸漸洗腦!製造潛藏蒙面暴力匪徒!塗毒市民變化成恐怖分子!香港太自由包容唔同宗教,呢d就係自食其果!

引用:
原帖由 共享陽光 於 2019-10-15 05:08 AM 發表
  (星島日報報道)防暴警長前日在觀塘被示威者偷襲割頸險死,同袍當場拘捕涉案青年,揭發疑犯為十九歲中六男生,警方事後到其粉嶺寓所搜查有驚人發...

寫定遺書?唔係咁L痴呀?有乜L野咁大仇口呀?洗腦洗到變喪 ...
教育失敗🤔🤔

引用:
原帖由 晴朗心 於 2019-10-15 07:25 AM 發表

佢哋好有責任,第一時間撲出嚟,話唔會開除學籍!
仆佢個臭街!
坐咁多年仲有機會讀咩,學校扮黃以免麻煩

on9 無藥醫!
日日寫定遺書扮義士

引用:
原帖由 ringo654321 於 2019-10-15 05:15 AM 發表
教畜, 連登, 毒媒, 黑妓, 泛狗功勞
同意👍

引用:
原帖由 ahpang 於 2019-10-15 06:59 AM 發表
停止每日150個單証來港才能漸漸救港,暴徒人數才能降低。
每日死150個黃絲暴徒先岩

引用:

一早都話生冇可戀嘅人先會做同支持這些敗德行動。  懶到上進都唔想, 唔死有咩用! 

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2019-10-15 05:15 AM 發表
讀喇沙中學的
香港現在普遍認為社會已失去公義
所以被捉好多是知識分子
新香港人?
唔知新界喇沙有幾高?

大好青年,
有好書讀,
好工做,
靚西屌.... 

引用:

好明顯係老謀啦,呢鑊好睇啦,終身監禁

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]