• 瀏覽: 36,762
  • 回覆: 8
  • 追帖: 1
+39
曱甴蛋一粒都有五十幾隻,我目測可能真係有幾十萬唔出奇

引用:
原帖由 forgetmenot2013 於 2019-10-14 11:01 PM 發表
會唔會有機會老美最後通過法案,但係制裁班仆街黑衣狗呢?因為佢地令香港失去民主和自由?
核突野始終包唔住。睇下邊個轉身快咁解姐。

我睇佢個樣好似好保個電話,係唔係裡面有野篤得灰?

引用:
原帖由 魔童Gphone 於 2019-10-14 11:20 PM 發表
拘一人?
你睇班友淨係係到嗌唔沖啦就知,傻Ga 咩聽日仲要搵食,收錢果批搵夠上左岸

引用:
原帖由 RITZC 於 2019-10-15 12:38 AM 發表

你講野甘得意,人身攻擊完又玩漏口既,寫字都可以漏口,慢慢寫吾駛急既。再吾系米去連登玩,總有屬於你既地方。
個位師兄系香港出生定內地出生吾緊要,因為只要佢系合法途徑申請來港,法律上佢就系香港人,同7百萬香港人一樣 。你人身攻擊系冇意義既。 ...
係佢地世界,攻擊係好有意思,破壞是一切。

唔好激佢地,嬲嬲豬等陣去整爛你部電腦

引用:
原帖由 藍色理想76 於 2019-10-15 12:51 AM 發表

文宣漢奸走狗為咗哋錢賣國.賣祖宗.賣香港。
你以為你的主子會成世睇住你?
從古至今,有邊條狗有好下場?
最後都係生不如死,遺臭萬年。
呢個世界任何一個政權都唔會收留走狗,走狗係用來咬人噶,用完即棄。
絕不留情。
反中亂港的畜牲必定滅亡,
死入地獄,永不超生……
滾去尾國啦(哦,原來尾國唔要走狗)🤗🤗 ...
永遠都唔明d真心膠點解覺得美國係救星,你話班鬼收左美國佬三十年錢就可能真係有後路,但班真心膠真係等到美國同大陸為香港打仗,你班友仲有命等結果?真係以為打仗係打War game?

仲香乜q港人,我都唔好意思再叫自己香港人。。。唉

引用:
原帖由 RITZC 於 2019-10-15 01:07 AM 發表

多謝師兄理下我,香港甘亂,最近心情好沉重。
睇下華記講乜,Take care

https://youtu.be/NmZWZSCSuDE

塵歸塵土歸土,郁過手就等入冊,除左個罩扮市民你以為玩game,時晨未到但香港咁細你走得去邊

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]