• 瀏覽: 36,839
  • 回覆: 575
  • 追帖: 1
+39
引用:
原帖由 nature零 於 2019-10-14 10:22 PM 發表
係咁2叫下去集會都有13萬, 唔知親共人士叫到幾多呢.
十年大磚暴徒吹行雞,先得嗰兩萬幾,知唔知個醜字點寫。

no. 17 人權既美國:放心,民主既美國會幫你地爭取俾美國更加自由既社會,拿拿,宜家破壞多d,宜家no.16 啦,滿足未?

引用:
原帖由 kitlo0414 於 2019-10-14 10:07 PM 發表
https://fs.mingpao.com/ins/20191014/s00001/e6d429f9f2cac0118ccba533c4eb70d9.jpg

【21:58】香港站外有防暴警一度擎槍指向示威者,有防暴警表示「記者行開,開槍啦」,示威者則用激光筆照射防暴警。
【21:53】大批防暴警乘警車到香港站外,其後一度進入香港站。
【21:41】有示威者破壞大會堂一間美心MX分店,地 ...
香港國際金融中心,中國進出口大門的地位,相信可能一去不返https://www.discuss.com.hk/viewt ... amp;utm_source=copy

遮打滿了,,還有街上那些
人還是多的,只是很多人幪面,還沒有捉嗎,幪面法已作廢

示威者只是破壞物品,而警賊想打死人。

十三萬定千三,支持暴徒不得好死

被用完即棄的廢青乞求老尾幫忙,好可憐

引用:
原帖由 asyoulikeit 於 2019-10-15 12:02 AM 發表

黑衣狗成日駡人“返大陸啦”!其實黑衣狗應該去美國啦、去美國啦!可惜又跪又拜人哋眼尾都唔蘇,可憐復抵死!
美國佬會收癈青?

引用:
原帖由 楊onQ 於 2019-10-14 11:13 PM 發表
https://www.facebook.com/groups/ ... k/2970836386277317/

越睇越開心,已經睇左幾次
好療癒! 👍👍👍

引用:
原帖由 kitlo0414 於 2019-10-14 10:07 PM 發表

【21:58】香港站外有防暴警一度擎槍指向示威者,有防暴警表示「記者行開,開槍啦」,示威者則用激光筆照射防暴警。
【21:53】大批防暴警乘警車到香港站外,其後一度進入香港站。
【21:41】有示威者破壞大會堂一間美心MX分店,地 ...
靠外國勢力施壓,被14億中國人看笑話而已。中國曆史上曆盡被外國勢力欺壓,早已看透英美的虛偽。通過法案又如何?新疆,西藏,臺灣早都有類似法案通過,你看中國驚不驚。美國和中國直接對抗,越南戰爭,朝鮮戰爭,現在的貿易戰,以來就沒占過便宜。

引用:

暴徒就是暴徒

有福袋

附件

9162252-stack-of-100-us-bills.jpg(319.85 KB)

istockphoto-529499223-1024x1024.jpg(182.35 KB)

1.jpg(105.69 KB)

引用:
原帖由 healchu 於 2019-10-14 11:53 PM 發表
13萬??唔好篤大D? 2萬都俾多你
曱甴應該話有100億參加者嘛。橫掂都係9吹,不如吹到全地球加上幾十億外星人支持喇

引用:
原帖由 edwin香港人反抗 於 2019-10-14 10:52 PM 發表

你唔在講d無謂野.我都唔踢爆你
自己reply 自己,呢d 米就系勁lor

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]