• 瀏覽: 54,320
  • 回覆: 637
  • 追帖: 4
+16
啲大學會唔會包庇大學生喺宿舍或課室製造用手機搖控嘅炸彈架,而家啲大學講師,助教或大學生真係有咩做唔出,越來越似恐怖分子學校。

校長快D低聲下氣同學生對話喇

好野,終於又可以多讀一年書

又一個校長將會被低頭

比黑衣睇已經過哂火位,睇完唔滿意就去破壞,究竟黑衣憑乜野理據可以睇cctv呢

引用:
原帖由 crimsonandy 於 2019-10-14 06:41 PM 發表
就讀香港知專設計學院的一名15歲姓陳女學生,上月失蹤後被發現浮屍將軍澳附近海面,有傳少女死因與其生前參與反修例示威有關。警方早前則表示,學校...

*香港啲廢青暴徙已無藥可救…

新聞來源連結:
...
睇完唔剪輯版就話內容作假
破壞校園

引用:
原帖由 最愛曼聯 於 2019-10-14 08:07 PM 發表
絕對支持耳屎幫所有學校裝修
好呀,到時真正做裝修的師兄大把工開了,又可以再加人工啦,加到2000蚊一工,多謝曱甴制造多D就業機會

引用:
原帖由 DeadWalker 於 2019-10-14 09:09 PM 發表
藍畜真係低能架啵,證據永遠係黑警到,你話佢會唔會拎出黎? 唔拎出黎就當件事係假? 真係好好笑
曱甴低智暴徒,病情復發大慨如下:
他們縱火, 但從不承認。他們打9你,但從不手下留情。
他們示威,但從不得到申請。他們獨立,但從不宣布可以自立。

他們民主自由,但從不給與市民自由。他們自己罷課,但從不讓想上課的同學上課。

他們破壞地鐵站,但從不破壞自己的"大學站'' 他們願意溝通,但從不讓不同意見的人發聲。

他們被性侵,但從不報警。他們說很多義仕死了,但從不公布名字。

他們屌9你,但從不需要理由。他們人格高尚,但從不以真面目示人。

他們犯錯,但從不承擔…………他們暴力,但從不認自己是暴徒……

引用:
原帖由 DeadWalker 於 2019-10-14 20:32 發表
依度從來無人講黑警殺人,扔屍,毀滅cctv, 幾撚好野
你咪一樣咁撚好野,你講既野又唔只差佬先做得,d曱甴都可以做啫!你係咪肯定你d手足冇做過先?

學校自作孽

點扮和平都無用,只要不合心意一律破壞。呢d後生仔送走吧

引用:
原帖由 crimsonandy 於 2019-10-14 06:41 PM 發表
就讀香港知專設計學院的一名15歲姓陳女學生,上月失蹤後被發現浮屍將軍澳附近海面,有傳少女死因與其生前參與反修例示威有關。警方早前則表示,學校...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20191014/_2019101418292450462.jpg

*香港啲廢青暴徙已無藥可救…

新 ...
周圍都係死曱甴

引用:
原帖由 hoofk 於 2019-10-14 10:14 PM 發表

你咪一樣咁撚好野,你講既野又唔只差佬先做得,d曱甴都可以做啫!你係咪肯定你d手足冇做過先?
曱甴正PK,人地死者死佐都俾班PK消費,可憐佢雙親

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]