• 瀏覽: 54,276
  • 回覆: 637
  • 追帖: 4
+16
垃圾學校培育呢班曱甴出來
今日由曱甴破壞垃圾學校
這可說是報應
可喜
另外,曱甴未能接受條女唔係俾警察殺的事實
唯有破壞洩憤

十五歲浮屍女在這 混吉學校 返了4天學咁多喳? 混吉學生, 混吉學校, 呃政府資助.

香港知專設計學院及香港專業教育學院(李惠利)學院秘書處中午向各院生發電郵,指陳女為青年學院 本學年新生,開學前告假兩周,上月16日回校上課,上月20日缺課, 由於事件正由執法部門處理,須經調查釐清事實,院校已保留閉路電視紀錄,正聯絡陳的家人以了解他們對翻看紀錄的意願。

引用:
原帖由 T2. 於 2019-10-14 08:07 PM 發表
既然大學生都吾在乎死物大學建築,希望症苦順應大學生訴求將全港大學剷平殺校以回應摧毀死物無罪理據
將大學霸佔土地收回建公屋,應可即時解決住屋問題,功德無量!
從中一至中六,從大一到大四,律師工程師醫生護士⋯⋯只要設公開考試,合格者即取得資格便可。
到時候不必高級教授教授副教授,高級講師講師副講師,校長副校長⋯⋯
有大量減稅空間,有大量擁有多個大學學位的人,又可以大幅提高香港競爭力!

引用:
原帖由 DeadWalker 於 2019-10-14 08:32 PM 發表
依度從來無人講黑警殺人,扔屍,毀滅cctv, 幾撚好野
冇証據點解要幻想殺局無限伸延呢?

校長上縱容打砸燒,冇問題。總之合心意佢哋大哂,私了。

呢啲暴徒真係要死全家,留係世上冇用!

d濕9學店拆哂佢起屋啦
甲由只係要有樓做愛夠啦
駛撚讀書咩

打爛哂間學校亦無所謂,橫豎班學生唔係讀書。😏

引用:
原帖由 T2. 於 2019-10-14 08:53 PM 發表

冇証據點解要幻想殺局無限伸延呢?
藍畜真係低能架啵,證據永遠係黑警到,你話佢會唔會拎出黎? 唔拎出黎就當件事係假? 真係好好笑

引用:
原帖由 refugee 於 2019-10-14 09:00 PM 發表

呢度啲 ching 無曱甴咁多性幻想
依度既人都係依然覺得黑警係執緊法,簡稱戇撚鳩🤦🏻‍♂️其實政見唔同係無所謂,但唔好無知得可憐

引用:
原帖由 DeadWalker 於 2019-10-14 09:09 PM 發表

藍畜真係低能架啵,證據永遠係黑警到,你話佢會唔會拎出黎? 唔拎出黎就當件事係假? 真係好好笑
恭喜你,你中左

引用:
原帖由 T2. 於 2019-10-14 06:47 PM 發表
學校是死物,歡迎隨意拆卸破壞摧毀
對,學校是死物,暴徒是廢柴

冇腦生蕃

引用:
原帖由 DeadWalker 於 2019-10-14 09:11 PM 發表

依度既人都係依然覺得黑警係執緊法,簡稱戇撚鳩🤦🏻‍♂️其實政見唔同係無所謂,但唔好無知得可憐
無知可憐,既然你知,咁你講案件過程黎聽吓

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]